Στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχιεπίσκοπος Σινά -Τι συζήτησε με Τασούλα - iefimerida.gr

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχιεπίσκοπος Σινά -Τι συζήτησε με Τασούλα

Με τον αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ και ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Όρους Σινά, Δαμιανό, συναντήθηκε ο Κ. Τασούλας
Με τον αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ και ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Όρους Σινά, Δαμιανό, συναντήθηκε ο Κ. Τασούλας / (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ και ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Όρους Σινά, Δαμιανό.

Ο αρχιεπίσκοπος τού απηύθυνε πρόσκληση για να παραστεί στο πανηγύρι της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του χρόνου.

Τι συζήτησε ο αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός με τον Κ. Τασούλα

Ο αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός συζήτησε με τον κ. Τασούλα τις εξελίξεις των θεμάτων της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά και ευχαρίστησε την ελληνική Πολιτεία για τη συμπαράστασή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβεβαίωσε, επίσης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι θα πράξει τα μέγιστα για την προάσπιση των δικαιωμάτων της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης και ευχαρίστησε, στο πρόσωπο του Προέδρου, τον ελληνικό λαό για τη συμπαράσταση που εκφράζει.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο νομικός εκπρόσωπος της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, δικηγόρος Χρήστος Κομπιλίρης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, αρχιμανδρίτης Πορφύριος και η γραμματέας, Αικατερίνη Σπυροπούλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ