Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο παρακολούθησε τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Τζασμίν Παολίνι για τον 3ο γύρο του Wimbledon.
O Πρωθυπουργός βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνίδας τενίστριας, αλλά δεν την είδε να προκρίνεται στους «16», καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-1, 6-2) από την Ιταλίδα αντίπαλό της.
Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε για τρίτη φορά από την Παολίνι σε έξι αναμετρήσεις, μετρώντας και τρεις νίκες.
Η αγκαλιά και το φιλί της Μαρίας Σάκκαρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν στις κερκίδες του Wimbledon για να στηρίξει τη Μαρία Σάκκαρη και στον προηγούμενο αγώνα της, πανηγυρίζοντας έντονα την πρόκριση της Ελληνίδας τενίστριας.
Ειδικότερα, η Μαρία Σάκκαρη έτρεξε στο box της ομάδας της, όπου ήταν και ο σύντροφός της και γιος του πρωθυπουργού, τον οποίο αγκάλιασε και φίλησε.
To ζευγάρι, όπως έχει ανακοινώσει, σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2027.