Εμβολιάστηκε στο «Αττικόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης -«Οι Ελληνες χαμογελάμε κάτω από τη μάσκα μας» | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr

Εμβολιάστηκε στο «Αττικόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης -«Οι Ελληνες χαμογελάμε κάτω από τη μάσκα μας»

Εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού του / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «Αττικόν» Νοσοκομείο εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο πριν από τις 14:30 στο Νοσοκομείο «Αττικόν» για να κάνει το εμβόλιο των Pfizer/BionTech κατά του κορωνοϊού.

Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, Σωτήρης Τσιόδρας, και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας στο Αττικόν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας στο «Αττικόν» / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη διαδικασία του εμβολιασμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με ιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου, τους οποίους ευχαρίστησε για τον αγώνα που δίνουν, και αντάλλαξαν ευχές.

Εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας. Σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο «Αττικόν» και ακολούθως χαιρέτησε το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο πρωθυπουργός πριν από τον εμβολιασμό του συμπλήρωσε το σχετικό έγγραφο και ακολούθως μετέβη στην αίθουσα του εμβολιασμού.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιοδόξοι», δήλωσε ο πρωθυπουργός  Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιοδόξοι», δήλωσε ο πρωθυπουργός <br>Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρωθυπουργός, αφού τήρησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, βάσει του πρωτοκόλλου, συνομίλησε με το προσωπικό και ακολούθως έκανε το εμβόλιο.

Όσοι με καχυποψία αντιμετωπίζουν το εμβόλιο θα πείθονται ότι είναι ο μόνος τρόπος να τελειώνουμε με την περιπέτεια του κορωνοϊού, δήλωσε ο πρωθυπουργός  / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Όσοι με καχυποψία αντιμετωπίζουν το εμβόλιο θα πείθονται ότι είναι ο μόνος τρόπος να τελειώνουμε με την περιπέτεια του κορωνοϊού, δήλωσε ο πρωθυπουργός / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει το εμβόλιο της Pfizer

«Καλή αρχή» είπε, φεύγοντας, στο νοσηλευτικό προσωπικό ο κ. Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: Σπουδαία μέρα για την επιστήμη και την Ευρωπαϊκή Ενωση

«Σήμερα, είναι μια σπουδαία ημέρα για την επιστήμη, είναι μια σπουδαία ημέρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατάφερε και παρέδωσε το εμβόλιο την ίδια ημέρα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας πράξη το μήνυμα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Πιστεύω ότι σήμερα όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας, καθώς ξεκινάει και στην πατρίδα μας το δύσκολο εγχείρημα του μαζικού εμβολιασμού του ελληνικού πληθυσμού, με το εμβόλιο κατά του Covid-19.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Καλή αρχή» είπε στο νοσηλευτικό προσωπικό ο κ. Μητσοτάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
«Καλή αρχή» είπε στο νοσηλευτικό προσωπικό ο κ. Μητσοτάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία εμβολιαζόμαστε πρώτοι για να στείλουμε το παράδειγμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές αλλά και αποτελεσματικό. Μαζί μας θα εμβολιαστούν, σήμερα, οι πρώτοι υγειονομικοί, οι άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID. Τους χρωστάμε τόσα πολλά και πρέπει πάνω απ’ όλα αυτοί να είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν, όχι μόνο για να δώσουν το παράδειγμα, αλλά για να είναι οι ίδιοι ασφαλείς, να μπορούν να επιτελούν το σπουδαίο τους καθήκον.

 Κυριάκος Μητσοτάκης
Ιστορική χαρακτήρισε την ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα στους επόμενους μήνες ο σκοπός μας είναι να εμβολιάσουμε τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων. Και πιστεύω ότι, καθώς ο εμβολιασμός θα προχωρά και καθώς θα διαπιστώνουμε ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές αλλά και αποτελεσματικό, και αυτοί οι συμπολίτες μας οι οποίοι, σήμερα, με καχυποψία, μπορεί να αντιμετωπίζουν την προοπτική του εμβολιασμού θα πείθονται ότι αυτό είναι το σωστό.

Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε οριστικά να τελειώνουμε με την περιπέτεια του COVID. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο των ζωών μας. Να αγκαλιάσουμε και να αγκαλιαστούμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Να ξαναπάρει μπροστά η οικονομική δραστηριότητα.

 Κυριάκος Μητσοτάκης
Εμβολιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά πιστεύω ότι θα γίνουν πράξη μέσα στους πρώτους έξι μήνες του 2021, για να μπορέσουμε αυτήν την εμβληματική χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες για τη χώρα μας -200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης- να γράψουμε ξανά νέες σελίδες αισιοδοξίας στην ιστορία του τόπου μας. Καλές γιορτές, χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλες και σε όλους».

Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Λίγη ώρα αργότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό», δηλώνοντας ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, προκειμένου να μπορέσουμε να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ