Στήνει γιγαντοοθόνες η Καρυστιανού στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση απόψε -Παρουσιαστής ο Αυγερινός, οι φήμες για τη συμπαρουσιάστρια - iefimerida.gr

Στήνει γιγαντοοθόνες η Καρυστιανού στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση απόψε -Παρουσιαστής ο Αυγερινός, οι φήμες για τη συμπαρουσιάστρια

Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού / (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κινηματοθέατρον «Ολύμπιον», σήμερα το απόγευμα, θα ανοίξει τα χαρτιά της η Μαρία Καρυστιανού παρουσιάζοντας το κόμμα της.

Οι θέσεις του θεάτρου αναμένεται να γεμίσουν ασφυχτικά, ενώ υπάρχει πρόβλεψη, όπως ανφέρθηκε στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, και για γιγαντοοθόνες στην πλατεία Αριστοτέλους έξω από το «Ολύμπιον».

Αυγερινός και πρόσωπο-έκπληξη στην παρουσίαση της εκδήλωσης

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Θανάσης Αυγερινός, ενώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1, συμπαρουσιάστρια θα είναι μια γυναίκα-έκπληξη, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι πρόκειται για μια γνωστή ηθοποιό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η Μαρία Καρυστιανού θα διαβάσει τη διακήρυξη του κόμματός της η οποία εν συνεχεία θα είναι προς συλλογή υπογραφών, τις οποίες θα καταθέσει την επομένη στον Άρειο Πάγο μαζί με το όνομα και το έμβλημα του νέου κόμματος.

Σε ό,τι αφορά το όνομα, αυτό που ακούγεται είναι το «Ελπίδα».

Ερώτημα για το ποιοι θα την πλαισιώσουν

Ερώτημα πάντως παραμένει ποια πρόσωπα θα πλαισιώσουν τη Μαρία Καρυστιανού και το εγχείρημά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Γρατσία και ο Θανάσης Αυγερινός είναι δύο από τα πρόσωπα που είναι γνωστό ότι στηρίζουν και πλαισιώνουν το νέο εγχείρημα, ενώ μετά τα βίντεο από την περασμένη Κυριακή με τη συλλογή υπογραφών και τα πρόσωπα που αποκαλύφθηκαν προκαλώντας συζητήσεις και σχόλια, η ίδια η Μαρία Καρυστιανού χθες μίλησε για ανθρώπους «φυτευτούς». «Γνωρίζουμε ότι δίπλα μας θα βρεθούν άνθρωποι φυτευτοί και κακοπροαίρετοι με σκοπό να αμαυρώσουν την καθαρή και ενωτική εικόνα του κινήματός μας, αλλά δεν θα τα καταφέρουν», ανέφερε η ίδια ενώ άτομα του περιβάλλοντός της ανέφεραν ότι «το επιτελείο της Μαρίας Καρυστιανού έχει διευκρινίσει ότι οι πολίτες που φωτογραφίζονται μαζί της ή με τη συνεργάτιδά της, Μαρία Γρατσία, δεν θεωρούνται απαραίτητα στελέχη, συνεργάτες ή υποψήφιοι του υπό ίδρυση Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών, ανεξάρτητα από όσα μπορεί να δηλώνουν οι ίδιοι».

Επισημαίνεται επίσης ότι τα γραφεία της Μαρίας Καρυστιανού είναι πάντα ανοιχτά και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελεγχθεί εκ των προτέρων ποιος έχει ποιες προθέσεις ή ιστορικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ