Στη Γαλλία ο Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της Φρεγάτας FDI HN «ΦΟΡΜΙΩΝ» - iefimerida.gr

Στη Γαλλία ο Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της Φρεγάτας FDI HN «ΦΟΡΜΙΩΝ»

H καθέλκυση της 2ης φρεγάτας Belharra, «Νέαρχος»
H καθέλκυση της 2ης φρεγάτας Belharra, «Νέαρχος» / Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ/NAVAL GROUP/STR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025, στη Γαλλία, όπου θα παραστεί στην τελετή καθέλκυσης της Φρεγάτας FDI HN «ΦΟΡΜΙΩΝ».

Ο κ. Δένδιας θα αφιχθεί στην Αεροπορική Βάση Lann-Bihoué όπου θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποδοχή (11:15 τοπική ώρα). Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Ναυτικό Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού στη Λοριάν, όπου θα ενημερωθεί από τον Διοικητή για τις εξελίξεις στο πρόγραμμα ναυπήγησης των Φρεγατών FDI HN (12:00 τοπική ώρα).

Ακολούθως ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφτεί την Φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ» και τέλος θα παραστεί στην τελετή καθέλκυσης της Φρεγάτας «ΦΟΡΜΙΩΝ» (14:00 τοπική ώρα), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της NAVAL στη Λοριάν.

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, ο κ. Υπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Δένδιας Γαλλία φρεγάτα Belharra
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ