Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.
Το βράδυ της Πέμπτης, το ζευγάρι πραγματοποίησε χαλαρή έξοδο στο κέντρο των Χανίων, επιλέγοντας ένα από τα νέα και δημοφιλή στέκια της πόλης για δείπνο.
Σύμφωνα με το kriti360, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του απόλαυσαν το γεύμα τους στην αυλή του καταστήματος, συνοδεύοντάς το με κρασί, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομιλώντας με θαμώνες και πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο.
Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, με αρκετούς να τον χαιρετούν και να ανταλλάσσουν λίγες κουβέντες μαζί του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα Χανιά, επιλέγοντας να περάσει μέρος των διακοπών του στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με την οικογένειά του.
Συνήθως διαμένει στο πατρικό σπίτι της οικογένειας στο Ακρωτήρι, συνδυάζοντας στιγμές ξεκούρασης με επισκέψεις σε αγαπημένες παραλίες της περιοχής και βόλτες στο ιστορικό κέντρο και το ενετικό λιμάνι των Χανίων.
Δείτε φωτογραφίες: