Σαμαράς από Καλαμάτα στην εκδήλωση για Καραμανλή: Ο πατριωτισμός ενώνει, δεν διαιρεί - iefimerida.gr

Σαμαράς από Καλαμάτα στην εκδήλωση για Καραμανλή: Ο πατριωτισμός ενώνει, δεν διαιρεί

Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα
Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην Καλαμάτα για τους εορτασμούς για την Προστάτιδα της πόλης, Παναγία Υπαπαντή.

Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκεται και ο επίσης πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρο της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Σε καιρούς κρίσης, θέλω μόνο να θυμόμαστε: Ο Πατριωτισμός ενώνει, δεν διαιρεί

Με αφορμή την παρουσία του τελευταίου στην πόλη ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους τόνισε «Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία και για την Καλαμάτα, υπό την ευλογία της Παναγιάς της Υπαπαντής.
Η πόλη έχει επίσης σήμερα την χαρά, να υποδέχεται και να τιμά έναν φίλο, έναν πρώην πρωθυπουργό. Τον Κώστα Καραμανλή. Σε καιρούς κρίσης, σε δύσκολους καιρούς, ένα θέλω μόνο να θυμόμαστε:
Ο Πατριωτισμός ενώνει, δεν διαιρεί!
Χρόνια πολλά !»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ