«Προγράμματα επιχειρηματικότητας»: Πώς θα λάβουν 17.500 ευρώ νέοι και νέες 18-29 ετών -Η Νίκη Κεραμέως εξηγεί - iefimerida.gr

«Προγράμματα επιχειρηματικότητας»: Πώς θα λάβουν 17.500 ευρώ νέοι και νέες 18-29 ετών -Η Νίκη Κεραμέως εξηγεί

Νίκη Κεραμέως, Θανάσης Φουσκίδης
Νίκη Κεραμέως, Θανάσης Φουσκίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως στο Black Box και τον Θανάση Φουσκίδη στο iefimerida.

Μια συνέντευξη στην οποία έδωσε το αναλυτικό πλαίσιο των «προγραμμάτων επιχειρηματικότητας» για νέους και νέες ηλικίας 18-29 ετών.

Παράλληλα σχολίασε το υπό δημιουργία κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, λέγοντας πως όταν το ανακοινώσει τότε η κυβέρνηση θα περιμένει να ακούσει και τις επίσημες τοποθετήσεις της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους νέους που θέλουν να κάνουν τη δική τους επιχείρηση

Ο υπουργός Εργασίας μίλησε για την προσπάθεια τόνωσης της επιχειρηματικότητας των νέων, καθώς υπάρχει και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και παρουσίασε το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας μέσω της ΔΥΠΑ. Το πρόγραμμα αφορά ανέργους, ανθρώπους που είναι εκτός δουλειάς, εκτός σπουδών, εκτός κατάρτισης και οι οποίοι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να κάνουν τη δική τους επιχείρηση.

Πότε θα τρέξει το πρόγραμμα -Πώς θα γίνουν οι αιτήσεις

«Αυτά λέγονται προγράμματα επιχειρηματικότητας», ανέφερε η κυρία Κεραμέως και θα τρέχουν ηλεκτρονικά μέσω ΔΥΠΑ από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 18 Μαρτίου και πρόσθεσε πως το υπουργείο Εργασίας θα δίνει ένα πρώτο κονδύλι σε δόσεις, το οποίο θα ανέρχεται 17.500 ευρώ».

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες μέσω της ΔΥΠΑ, ενώ η αίτηση θα κατατίθεται ηλεκτρονικά.

Η Νίκη Κεραμέως εξηγεί τι ισχύει με τα «Προγράμματα επιχειρηματικότητας»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για Καρυστιανού

Οσον αφορά στη δημιουργία πολιτικού φορέα από την κυρία Καρυστιανού, η Νίκη Κεραμέως σημείωσε ότι, όταν αυτός συσταθεί, η κυβέρνηση θα περιμένει να ακούσει τις θέσεις της για διάφορα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και τα εργασιακά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ