Πολάκης κατά Φάμελλου: Λέει ακαταλαβίστικα πράγματα -Οι βουλευτές να διαλέξουν με ποιον θα πάνε - iefimerida.gr

Πολάκης κατά Φάμελλου: Λέει ακαταλαβίστικα πράγματα -Οι βουλευτές να διαλέξουν με ποιον θα πάνε

Ο Παύλος Πολάκης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ / Φωτογραφία: Intimenews-ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Να διαλέξουν με ποιον θα πάνε», καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας νέα εσωκομματικά πυρά προς τον Σωκράτη Φάμελλο.

Μέσω βίντεο στα social media, ο κ. Πολάκης απευθύνει έκκληση σε βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. «Καλώ όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαλέξουν με ποιον θα πάνε, σύντομα, καθαρά και τίμια, απέναντι στον κόσμο που μας ψήφισε και μας στήριξε και το ίδιο ζητώ να κάνουν από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τα οποία, δικαίωμά τους, είναι να στηρίξουν ένα άλλο κόμμα», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε, εκ νέου, από τον Σωκράτη Φάμελλο να παρουσιάσει συγκεκριμένη πρόταση με την ΕΛΑΣ σχετικά με τη μελλοντική συνεργασία.

Πολάκης: Ο Φάμελλος επανέλαβε στο «Κόκκινο» τα ίδια ακαταλαβίστικα πράγματα

Χαρακτήρισε, δε, «πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά» το γεγονός ότι υπάρχει απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ενός κόμματος που στηρίζει ένα άλλο κόμμα. Όπως είπε, πρόκειται για μια απόφαση που «μόνο ονειροκρίτες μπορούν να εξηγήσουν», προσθέτοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο.

Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου στο «Κόκκινο», έκανε λόγο για «ακαταλαβίστικα πράγματα» που δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις της ηγεσίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, «για να δούμε πού βαδίζουμε», όπως είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ