Μια νέα γυναίκα προλόγισε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την παρουσίαση του προγράμματος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Η Κυβέλη Μάρδα είναι γιατρός, κόρη του άλλοτε υφυπουργού Οικονομικών (επί ΣΥΡΙΖΑ) Δημήτρη Μάρδα.
Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης και είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα. Παντρεύτηκαν το 2022 στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και πέρυσι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης και, όπως έχει δηλώσει, ενδιαφέρεται να ακολουθήσει είτε τη γυναικολογία είτε την πλαστική χειρουργική.
«Στη σημερινή εκδήλωση η δημοσιότητα τείνει να έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Από τη μία είναι τα ερωτήματα για τα οποία περιμένουν όλοι σήμερα απαντήσεις. Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας; Τι θα ανακοινώσει; Και από την άλλη πλευρά, της κυβέρνησης, και όχι μόνο, είναι η ημερομηνία της εκδήλωσης. Γιατί μιλάει πριν τον πρωθυπουργό; Γιατί επέλεξε τώρα; Θα τους αφήσουμε να δώσουν μόνοι τους τη μάχη της ημερομηνίας, εμείς θα μείνουμε στη μάχη των ιδεών και των προτάσεων», είπε αρχικά η Κυβέλη Μάρδα.
Και συνέχισε: «Καλούμε στο βήμα λοιπόν τον πρόεδρο της ΕΛΑΣ Αλέξη Τσίπρα για να παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα και τις βασικές προτεραιότητες, τις προτάσεις μας για την οικονομία και την κοινωνία».
Δείτε φωτογραφίες: