Πηγές ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προσβλητικός και σε κατάσταση πανικού ο Χρήστος Μαγειρίας ενώπιον της εξεταστικής - iefimerida.gr

Πηγές ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προσβλητικός και σε κατάσταση πανικού ο Χρήστος Μαγειρίας ενώπιον της εξεταστικής

Ο παραγωγός Χρήστος Μαγειρίας σύντροφος της Πόπης Σεμερτζίδου, στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Χρήστος Μαγειρίας, σύντροφος της Πόπης Σεμερτζίδου, στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για ασαφείς και μη τεκμηριωμένες απαντήσεις στα ζητήματα επιδοτήσεων και ελέγχου» κάνουν λόγο πηγές του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την κατάθεση του Χρήστου Μαγειρία στην Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Σημαντικά ερωτήματα για τη διαφάνεια των διαδικασιών στον ΟΠΕΚΕΠΕ και για την αξιοπιστία των δηλωθέντων στοιχείων σχετικά με επιδοτήσεις και ζωικό κεφάλαιο προέκυψαν από τη σημερινή κατάθεση του παραγωγού Χρήστου Μαγειρία, συντρόφου της Πόπης Σεμερτζίδου. Ο μάρτυρας δεν κατάφερε να δώσει σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις στα ζητήματα επιδοτήσεων και ελέγχου ροών χρήματος» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι πηγές του ΠΑΣΟΚ, και πρόσθεσαν:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο κ. Μαγειρίας, υπεραμυνόμενος των ενεργειών του, κατέθεσε πως όλες οι δραστηριότητές του είναι απόλυτα νόμιμες και οι δεσμευμένοι λογαριασμοί του είναι αποτέλεσμα του βιαστικού πορίσματος του εισαγγελέα, ο οποίος επηρεάστηκε από τις συκοφαντίες που διαδίδονται εις βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του».

Όπως τόνισαν, «στην κατάθεσή του δεν μπόρεσε να προσδιορίσει ούτε τον αριθμό των ζώων που διέθετε ακόμη και τα δύο τελευταία έτη ο ίδιος και η οικογένειά του, ούτε τον αριθμό εκείνων που απολέσθηκαν λόγω επίθεσης λύκου, όπως ισχυρίστηκε».

«Και ενώ επικαλέστηκε επανειλημμένα την απώλεια ζώων, λόγω λύκων, ως παράγοντα αυξομείωσης των κοπαδιών του, δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο καταγραφής και αναγνώρισης αυτών των συμβάντων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Μάλλον τα ζώα τα έφαγε ο κακός ο λύκος», κατέληξαν οι ίδιες πηγές του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΕΚΕΠΕ εξεταστική επιτροπή ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ