Για το επεισόδιο που κατήγγειλε ότι είχε την Πέμπτη με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μίλησε στον ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Παπαδοπούλου.
Ειδικότερα, χαρακτηρίζει όσα έγιναν «προσωπική επίθεση επί πέντε λεπτά» και όχι «πολιτική αντιπαράθεση», υποστηρίζοντας ότι αισθάνθηκε «απειλή». Για το λόγο αυτό και ζητεί από το ΠΑΣΟΚ να διαγράψει τον κ. Κωνσταντόπουλο.
«Εδώ έχουμε μια προσωπική επίθεση επί πέντε λεπτά. Δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Σταματάει λοιπόν η εκπομπή. Αισθάνθηκα απειλή, γιατί να με προσεγγίζει; Πάνω εκεί με λέει σκουπίδι. Απομακρύνθηκε όταν του είπα ότι θα του κάνω μήνυση. Επέστρεψε μετά από 5-10 λεπτά και μου ζήτησε συγγνώμη. Ξεκίνησε να μου επιτίθεται ως αυτή που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ. Δεν λέει τίποτα μια συγγνώμη, ζητάω από το ΠΑΣΟΚ να τον διαγράψει. Δεν νομίζω ότι θα έκανε μια τέτοιου είδους επίθεση απέναντι σε έναν άνδρα. Δεν είναι τυχαία επίθεση», ανέφερε αρχικά η κ. Παπαδοπούλου.
«Από την ώρα που έφυγα από το ΠΑΣΟΚ δέχομαι συστηματικά χυδαίες επιθέσεις και εξυβριστικά σχόλια»
Στη συνέχεια, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ ισχυρίστηκε ότι έπειτα από την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ δέχεται συστηματικά στο διαδίκτυο «χυδαίες επιθέσεις και εξυβριστικά σχόλια» από λογαριασμούς που «πρόσκεινται στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».
«Από την ώρα που έφυγα από το ΠΑΣΟΚ δέχομαι συστηματικά στους λογαριασμούς μου στο διαδίκτυο επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους λογαριασμούς, οι οποίοι πρόσκεινται στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Χυδαίες επιθέσεις και εξυβριστικά σχόλια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ξεχειλίζει η μαγκιά από την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ»
Επιπλέον, η κ. Παπαδοπούλου έκανε λόγο για «γραμμή» που υπάρχει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον της, σημειώνοντας για την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ότι «ξεχειλίζει η μαγκιά».
«Υπάρχει γραμμή εδώ, την οποία ο κ. Κωνσταντόπουλος την εκτέλεσε πλημμελώς και ξέφυγε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Υπάρχει μια κουλτούρα, ένα αντριλίκι, μια αντρική σχολή, αυτή καλλιεργείται στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ξεχειλίζει η μαγκιά», ανέφερε.