Αρνητική απάντηση έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής στον Αλέξη Χαρίτση για το αίτημά του να συμπληρωθεί η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που έχει φτάσει στη Βουλή με τους ψηφιακούς δίσκους καταγραφής των συνομιλιών.
Κατά την ενημέρωση του Νικήτα Κακλαμάνη προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, όπως εξήγησε δεν μπορεί η Βουλή να τους ζητήσει από το υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς μόνον η Προανακριτική Επιτροπή –εάν και εφόσον συσταθεί- έχει αυτή τη δυνατότητα. Μάλιστα, όπως υπενθύμισε, η δικογραφία ήρθε στη Βουλή σε έγχαρτη μορφή και όχι σε στικάκι.
Νέα κλήρωση στο Δικαστικό Συμβούλιο για Τριαντόπουλο
Παράλληλα ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε στους δημοσιογράφους πως λόγω της αφυπηρέτησης της Γεωργίας Αδειλίνη που είχε κληρωθεί τακτικό μέλος στο Δικαστικό Συμβούλιο για τον Χρήστο Τριαντόπουλο στέλνει επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη να στείλει κατάλογο ονομάτων για νέα κλήρωση προκειμένου να πληρωθεί η κενή θέση.