Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον αγιασμό του 34ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης -«Το μέλλον της πατρίδας είναι τα παιδιά μας» - iefimerida.gr

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον αγιασμό του 34ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης -«Το μέλλον της πατρίδας είναι τα παιδιά μας»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε αγιασμό σχολείου στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/MOTION TEAM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελετή αγιασμού του 34ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης έδωσε το παρών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς.

Ανδρουλάκης: «Εάν θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, πρέπει να ενισχύσουμε τη δημόσια παιδεία»

«Εάν θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, για την πατρίδα, πρέπει να ενισχύσουμε τη δημόσια παιδεία και να στηρίξουμε την οικογένεια και δεν πρέπει το δημογραφικό και την κατάσταση στα σχολεία να τα συζητάμε μόνο αυτές τις μέρες που ανοίγουν τα σχολεία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρέπει να εργαστούμε, πέρα από κόμματα, να στηρίξουμε τη λύση στο δημογραφικό, τη βελτίωση του δημογραφικού και τη δημόσια παιδεία και το κοινωνικό κράτος που είναι κεντρικοί πυλώνες αντιμετώπισης της δύσκολης δημογραφικής κατάστασης που βιώνει η χώρα σε κάθε νομό και ιδιαίτερα σε νομούς της ακριτικής Ελλάδας» είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά. Είμαστε δίπλα στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά μας. Κάθε πρωί, σε κάθε αίθουσα, δεν γίνεται μόνο μία εκπαιδευτική διαδικασία, οικοδομείται το μέλλον του Ελληνισμού το μέλλον της πατρίδας. Διότι το μέλλον της πατρίδας είναι τα παιδιά μας. Πρέπει, λοιπόν, να δούμε τα πράγματα με καθαρό βλέμμα. Και φέτος τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα. Βλέπουμε λιγότερα πρωτάκια, λιγοστεύουν τα πρωτάκια, αίθουσες κλείνουν και οι ελλείψεις επιμένουν να είναι σημαντικές, δυσκολεύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία».

Μετά τη λήξη της τελετής ο κ. Ανδρουλάκης συνομίλησε με δασκάλους, μαθητές και γονείς.

Παρών στην τελετή ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος απευθύνθηκε στους μαθητές, λέγοντας: «Το σχολείο δεν είναι μόνο διαγωνίσματα, μαθήματα, είναι και όμορφες παρέες, είναι χαμόγελα, είναι αθλητισμός. Είναι όλα αυτά και εσείς έχετε την ευκαιρία να τα κάνετε με πολύ μεγάλη απόδοση γιατί είστε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία και έχετε τους καλύτερους δασκάλους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθυντής Εκπαίδευσης Ευάγγελος Κελεσίδης.

Στην τελετή παρέστησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ράνια Θρασκιά και Μιχάλης Χουρδάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/MOTION TEAM

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ