Στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ευεργετική όσον αφορά τις χιονοπτώσεις σε μεγάλα υψόμετρα, κάτι που χαροποίησε τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.
Σύμφωνα με το KalavrytaNews, με διακριτική παρουσία ο πρωθυπουργός αγόρασε κανονικά το εισιτήριό του, πήρε τα χιονοπέδιλα και περίμενε στη σειρά για τους αναβατήρες μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Η παρουσία του δεν άργησε να γίνει αντιληπτή, με αρκετούς πολίτες να τον αναγνωρίζουν και να τον χαιρετούν με έκπληξη. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ο πρωθυπουργός θα παραμείνει για λίγες ώρες στην περιοχή και το απόγευμα θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα.
Κατά την επίσκεψή του, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και τα έργα εκσυγχρονισμού που έχουν υλοποιηθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο λειτουργεί ως δημοτική επιχείρηση.
Τα έργα ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνουν αναβάθμιση των αναβατήρων και των πιστών, καθιστώντας το κέντρο ένα από τα πιο σύγχρονα χιονοδρομικά της χώρας.
Δείτε εικόνες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων