Ο Κωνσταντινόπουλος παραδίδει την έδρα του μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ -Το μήνυμα που έστειλε στον Ανδρουλάκη - iefimerida.gr

Ο Κωνσταντινόπουλος παραδίδει την έδρα του μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ -Το μήνυμα που έστειλε στον Ανδρουλάκη

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στη Βουλή
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στη Βουλή / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραδίδει την έδρα του μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ και παραιτείται από βουλευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, μετά την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να τον θέσει εκτός ΚΟ του κόμματος, έστειλε μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη πως παραδίδει την έδρα του.

Παράλληλα, τόνισε πως σε όλη του τη θητεία είχε τις θέσεις του και τις απόψεις του αλλά συντασσόταν πάντα με την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ.
«Πιστεύω ότι τα κόμματα είναι πυλώνες της δημοκρατίας, κι αυτό εξαρτάται από τις πράξεις μας, την αξιοπιστία μας και τη συνέπεια λόγων και πράξεων», τόνισε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζήτησε να κάνει μια τελευταία ομιλία στη Βουλή

Κλείνοντας το μήνυμά του, ανέφερε πως θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής να κάνει την τελευταία ομιλία στη Βουλή την ημέρα εκλογής του νέου αντιπροέδρου εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο και θα ψηφίσει.

Εφόσον ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραδώσει την έδρα του, τη θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Το μήνυμα του Οδ. Κωνσταντινόπουλου στον Ν. Ανδρουλάκη

«Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τη χθεσινή απόφασή σας, θεώρησα απαραίτητο να ενημερώσω πρώτα εσάς και την Κ.Ο. για την απόφασή μου να παραδώσω την έδρα μου, στο κόμμα με το οποίο εκλέγομαι από το 2009 στην Αρκαδία και αμέσως μετά να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Βουλής. Είναι βαθιά μου πεποίθηση, όπως άλλωστε γνωρίζετε καλά, ότι οι βουλευτές υπηρετούν τον λαό και την παράταξη με την οποία εξελέγησαν.

Σε όλη μου τη θητεία, είχα τις θέσεις μου και απόψεις μου αλλά συντασσόμουν πάντα με την πλειοψηφία του κόμματός μου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύω ότι τα κόμματα είναι πυλώνες της δημοκρατίας, κι αυτό εξαρτάται από τις πράξεις μας, την αξιοπιστία μας και τη συνέπεια λόγων και πράξεων.

Θα ζητήσω από τον πρόεδρο της Βουλής να κάνω την τελευταία μου ομιλία την ημέρα εκλογής του νέου αντιπροέδρου εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο και θα ψηφίσω.

Καλή δύναμη στο έργο σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ