Βίντεο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει ΔΕΘ: «Το είπαμε και το κάναμε αμέσως πράξη»

Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας / EUROKINISSI

Ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η Νέα Δημοκρατία, προβάλλει τις δεσμεύσεις και τα έργα της κυβέρνησης που δεν έκανε πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μικρό σε διάρκεια βίντεο που δημοσιοποίησε το κυβερνών κόμμα ενόψει και της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται να παρουσιάζει όλες τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης που υλοποιήθηκαν , αντιπαραβάλλοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες δεν υλοποίησε ποτέ, όπως σημειώνει το σποτ.

Το βίντεο ανερτήθη με το σλόγκαν «Συνέπεια λόγων και πράξεων».

«Το είπαμε και το κάναμε αμέσως πράξη» είναι το μότο του πρωθυπουργού ενώ μετά από κάθε εξαγγελία του κ. Τσίπρα ακολουθεί στο βίντεο η φράση, «εμείς δεν προλάβαμε».

Δείτε το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας

Η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ που είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ κι απέναντί της η αύξηση του βασικού μισθού κατά 50 ευρώ στα 713 ευρώ που έγινε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η εξαγγελία κατάργησης του ΕΝΦΙΑ από τη μια και η μείωσή του κατά 34% από την άλλη. Προβάλλεται επίσης η ομιλία του τέως πρωθυπουργού στη Βουλή για την «κατάργηση με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όλων των μέτρων λιτότητας» κι ακολούθως η ανακοίνωση από την πλευρά του πρωθυπουργού της μείωσης συνολικά 57 φόρων.

Στο βίντεο γίνεται επίσης αναφορά στο αφορολόγητο ανά παιδί και στη θέσπιση επιδόματος γέννησης 2.000 ευρώ, στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, στις δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στο θεσμό του προσωπικού γιατρού και του προγράμματος «Νταντάδες της γειτονιάς», από την κυβέρνηση. Ακόμη στην ενεργοποίηση του 112, στους νέους διορισμούς στην εκπαίδευση, στο διπλασιασμό των προτύπων και πειραματικών σχολείων και στη λειτουργία του gov.gr.

Αντιπαραβάλλονται εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για ακύρωση του μνημονίου, μη-κλείσιμο των τραπεζών, καταγγελία της δανειακής σύμβασης, επιστροφή της 13ης σύνταξης, μη-αύξηση ΦΠΑ κ.α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ