Το μπαράζ των αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, καθώς σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και παραμένει ως ανεξάρτητος στη Βουλή.
Την παραμονή του στο Κοινοβούλιο ως ανεξάρτητος βουλευτής γνωστοποίησε ο κ. Παναγιωτόπουλος μέσω επιστολής που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.
Η επιστολή παραίτησης από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Η επιστολή του αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή και σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής, θα ήθελα να σας δηλώσω ότι αποχωρώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και από τούδε και στο εξής θα είμαι ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας».
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδώσει την έδρα του ο Συμεών Κεδίκογλου, όπως έχει ήδη προαναγγείλει. Εφόσον προχωρήσει στην παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα, θα αποτελέσει τον τρίτο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Γιώργο Καραμέρο που παρέδωσαν ήδη τις έδρες τους.