ΝΔ για την εκλογή Χατζηδάκη στο ΕΛΚ: «Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα» - iefimerida.gr

ΝΔ για την εκλογή Χατζηδάκη στο ΕΛΚ: «Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα»

Κωστής Χατζηδάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του ΕΛΚ
Κωστής Χατζηδάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καλή επιτυχία στο νέο Αντιπρόεδρο» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη, εύχεται με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα χαρακτηρίζει την εκλογή του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης σε θέση Αντιπροέδρου του ΕΛΚ «μεγάλη τιμή για την Ελλάδα» και «αποτύπωση της ισχύος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην ευρωπαϊκή κεντροδεξιά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία χαιρετίζει την εκλογή του Κωστή Χατζηδάκη, Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, στη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Η εκλογή έγινε από 550 εκλέκτορες που συμμετείχαν στο Συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια της Ισπανίας και σηματοδοτεί την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην αντιπροεδρία του ΕΛΚ μετά από 20 χρόνια.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και αποτυπώνει την ισχύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευχόμαστε στον κ. Χατζηδάκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ