Για την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη και την πιθανότητα να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές τοποθετήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο Action24, τόνισε πως ο Άρειος Πάγος είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για το αν θα έχει δικαίωμα να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές το πρώην μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
«Η νομοθετική συζήτηση καταλήγει στη Δικαιοσύνη. Αυτή βγάζει τους νόμους. Υπάρχει, όμως, κάτι που δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια. Υπάρχει κόσμος που ακούει τις απόψεις ενός ανθρώπου που εξέφραζε ιδέες ναζιστικές» ανέφερε ο Π. Μαρινάκης, και πρόσθεσε:
«Έχουμε ευθύνη να εξηγούμε στον κόσμο ότι τα πολιτικά άκρα δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα, δεν έχουν προτείνει κάτι για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Πρέπει να εξηγήσουμε στα νέα παιδιά ότι δεν θα βελτιωθεί η ζωής τους με ακραίες απόψεις».