Μ. Χνάρης σε πηγές ΝΔ: Τις αρμοδιότητες που είχα στην Περιφέρεια Κρήτης τις έχω καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής - iefimerida.gr

Μ. Χνάρης σε πηγές ΝΔ: Τις αρμοδιότητες που είχα στην Περιφέρεια Κρήτης τις έχω καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής

Ο βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χνάρης
Ο βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χνάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ένδεια επιχειρημάτων και η απόλυτη σύγχυση της ΝΔ αποδείχθηκε για άλλη μία φορά» σημειώνει ο βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χνάρης.

Με αφορμή πηγές της ΝΔ που ανέφεραν πως η εμπλοκή το βουλευτή ρεθύμνης στην αύξηση των ζώων στην Κρήτη φέρνει το ΠΑΣΟΚ σε δύσκολη θέση, ο κ. Χνάρης απαντά πως το κυβερνών κόμμα «έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί το απόλυτα ψευδές και αστείο επιχείρημα, ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι αρμόδιος φορέας για την καταμέτρηση των αιγοπροβάτων, αλλά οι Περιφέρειες».

Χνάρης: Γελά το σύνολο του κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας με τα επιχειρήματα της ΝΔ

«Με αυτό το επιχείρημα γελά το σύνολο του κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας» σημείωσε ο κ. Χνάρης και προσέθεσε: «Είναι λοιπόν απορίας άξιο, αφού κατά την κυβέρνηση τη σχετική αρμοδιότητα ελέγχου την έχουν οι περιφέρειες, γιατί στην εξεταστική επιτροπή δεν κάλεσε την Ένωση των Περιφερειών Ελλάδος;»

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ο κ. Χνάρης «τις αρμοδιότητες που είχα ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης του πρωτογενούς τομέα στην περιφέρεια Κρήτης, τις έχω καταθέσει στα επίσημα πρακτικά της Βουλής και θα το ξανακάνω όποτε και όπου χρειαστεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ