Γνωστή για τις ακραίες απόψεις της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου «χτύπησε» ξανά... ζητώντας από τη χώρα να γυρίσει στον Μεσαίωνα.
Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, την οποία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να μπαίνει στη Βουλή, μίλησε στον ΣΚΑΪ για σειρά θεμάτων, και κάποια στιγμή η συζήτηση με τους παρουσιαστές έφτασε στην κακοποίηση παιδιών, με αφορμή το φρικτό συμβάν με τον θείο που ασελγούσε στα ανίψια του, μαζί με τον σύντροφό του.
«Μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που προσφάτως ασέλγησε σε ανήλικα. Τουλάχιστον κανονικό ή χημικό ευνουχισμό. Όταν ο δυτικός πολιτισμός έχει εκτραπεί κι έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει, η Αμερική γιατί το κάνει; Γιατί το εφαρμόζει; Θα πρέπει και η Ευρώπη να επανεξετάσει γενικότερα το θέμα, το έχω ζητήσει και το έχω θέσει ως θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο. Δεν γίνεται την ασθένεια να την αντιμετωπίζουμε με ασπιρίνες και βαλεριάνες».