Λαφαζάνης κατά Τσίπρα: «Δεν μπορεί να ενώσει τίποτα, το βιβλίο ήταν και η πολιτική του αυτοκτονία» [βίντεο] - iefimerida.gr

Λαφαζάνης κατά Τσίπρα: «Δεν μπορεί να ενώσει τίποτα, το βιβλίο ήταν και η πολιτική του αυτοκτονία» [βίντεο]

Λαφαζάνης
EUROKINISSI/ ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τα όσα γράφει ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βιβλίο του «Ιθάκη», το οποίο κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (24/11).

«Δεν μπορεί να ενώσει τίποτα ο Τσίπρας. Αυτό που έκανε με το βιβλίο ήταν και η πολιτική του αυτοκτονία. Το βιβλίο αντί να βοηθήσει τον Τσίπρα, βοηθάει τον Μητσοτάκης. Βλέπετε γίνεται της μουρλής στον λεγόμενο -γιατί δεν είναι- χώρο της αντιπολίτευσης. Εκεί κατασπαράζονται όλοι μεταξύ τους. Όχι μεταξύ τους τα κόμματα, αλλά εντός των κομμάτων [...]. Δεν με άδειασε εμένα, εγώ τον άδειασα», είπε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα ερωτώμενος για τα «πυρά» Τσίπρα στο βιβλίο του για πρώην συνεργάτες του ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε: «Αυτό δείχνει για το ποιόν του. Με όλους αυτούς συνεργάστηκε. Έπρεπε να βγει το βιβλίο χύνοντας δηλητήριο;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Νωρίτερα σε άλλη συνέντευξή του στο Mega χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «πολιτικά ανώμαλο», ενώ σημείωσε πως «το 2015 χάθηκε ευκαιρία να ανασάνει η χώρα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ