Κουτσούμπας: Είπε σε δημοσιογράφους στη Βουλή ότι «δύο από τα τέσσερα drones της Κύπρου πήγαιναν για Σούδα» - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Είπε σε δημοσιογράφους στη Βουλή ότι «δύο από τα τέσσερα drones της Κύπρου πήγαιναν για Σούδα»

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο βήμα της Βουλής
Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο βήμα της Βουλής / Φωτογραφία: Eurokinissi

Βέβαιος ότι δύο drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν ως στόχο τη Σούδα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο ΓΓ του ΚΚΕ ισχυρίστηκε ότι «δύο από τα τέσσερα drones της Κύπρου πήγαιναν για Σούδα». Όταν ρωτήθηκε αν είναι εκτίμηση, απάντησε με βεβαιότητα «το ξέρουμε».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνει τις προειδοποιήσεις που έχει απευθύνει το κόμμα ότι «η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε στόχο» με τη συμμετοχή της στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή.

Πάντως, ο κ. Κουτσούμπας δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη αναφορά στο εν λόγω ζήτημα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ