ΚΙΝΑΛ: Τα επιτελεία των έξι υποψηφίων -Ποιοι πίνουν πρωινό καφέ μαζί τους, ποιοι σχεδιάζουν επικοινωνία και στρατηγική - iefimerida.gr

ΚΙΝΑΛ: Τα επιτελεία των έξι υποψηφίων -Ποιοι πίνουν πρωινό καφέ μαζί τους, ποιοι σχεδιάζουν επικοινωνία και στρατηγική

Παπανδρέου, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης, Καστανίδης
Παπανδρέου, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης, Καστανίδης / Φωτογραφίες: Eurokinissi/Intimenews
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ
Αγγελος Μόσχοβας

Νέα εκκίνηση για τα επιτελεία των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, μετά το σοκ της απώλειας της Φώφης Γεννηματά.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας, με τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αναμένεται να λήξει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το θέμα της εκπροσώπησης του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή, καθώς η πλευρά Παπανδρέου θεωρεί ότι την εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά αντικαθιστά ο γραμματέας της ΚΟ, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος θα ζητήσει να επιλεγεί ως «υπηρεσιακός» πρόεδρος της ΚΟ ως τις εκλογές, ενώ η πλευρά Λοβέρδου επιμένει πως η μόνη θεσμική και σύννομη με τον κανονισμό της Βουλής λύση είναι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, Σκανδαλίδης και Κατρίνης, άποψη με την οποία συντάσσεται και ο Ν. Ανδρουλάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολοι οι υποψήφιοι διαμηνύουν ότι θα πάνε μέχρι το τέλος -αν και ακόμη κάποιοι πιστεύουν ότι δεν θα φτάσουν όλοι στον τερματισμό.

Τα επιτελεία των κ. Ανδρουλάκη, Γερουλάνου, Καστανίδη, Λοβέρδου, Παπανδρέου, Χρηστίδη προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Το iefimerida.gr κάνει την καταγραφή των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τους έξι υποψηφίους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ανδρέας Λοβέρδος

Στο επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου κρίσιμους ρόλους έχουν αναλάβει οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η ευρωβουλευτής Εύα Καΐλή, ο πρ. βουλευτής και Υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο πρ. Νομάρχης Γιάννης Μίχας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Στέφανος Μιχαλάκος, ο συνταγματολόγος Κώστας Μποτόπουλος και ο εκπρόσωπος του Α. Λοβέρδου στα ΜΜΕ Σπύρος Καρανικόλας. 

Διευθυντής του εγχειρήματος είναι ο δικηγόρος Άγγελος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του από χρόνια και επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του είναι η δημοσιογράφος Μαρία Μηλίνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου με πολύ ενεργή συμμετοχή βρίσκονται: Χαράλαμπος Βαρδίκος  (γιος του παλαιού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρα Βαρδίκου), Βούλα Γεωργάκη, Αθηνά Μπούτση, Αλεξάνδρα Σαγρή, Έλενα Τριανταφυλλίδου, Έφη Μπέκου, Βάσια Αναστασίου και Βασίλης Χρήστου. 

Περισσότερα από 200 στελέχη συμμετέχουν στις ομάδες στήριξης της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας και το συντονισμό της οργανωτικής προσπάθειας έχουν αναλάβει, μεταξύ άλλων, οι : Θωμάς Λουπέτης, Βαλάντης Αθανασίου, Ρουμπίνη Ανδριοπούλου, Γιώτα Γαζή, Ελισάβετ Γράψα, Γιώργος Ζέρβας, Μαρία Κανάκη, Παναγιώτης Κόνσουλας, Σταύρος Μαρκάτος, Δημήτρης Μπρίμης, Γιώργος Πόκκιας, Νίκος Τσολακίδης, Γιώργος Χότζογλου και Τάσος Χρηστάκης. 

Στα ζητήματα του ιδεολογικοπολιτικού τομέα κορυφαίο ρόλο έχει ο Γιώργος Σιακαντάρης ενώ τον τομέα των social media έχουν αναλάβει ο Γιώργος Τράπαλης (γιος του πρώην δημάρχου Νίκαιας, Βασίλη Τράπαλη), η Βασιλική Σουλαδάκη και ο Νίκος Κασκαβέλης. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, καθημερινή είναι η επικοινωνία με στελέχη νομαρχιακών επιτροπών, αυτοδιοικητικούς, συνδικαλιστές και στελέχη της κοινωνίας των πολιτών από όλη την Ελλάδα που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει τις περιοδείες του και τις δημόσιες εμφανίσεις του ανά την επικράτεια. Επιμένει στο πλαίσιο της στρατηγικής που είχε χαράξει εξ αρχής: καθαρή πολιτική αντιπαράθεση, με ιδεολογικούς όρους. Στο δίλημμα με ποιους θα πάει το ΚΙΝΑΛ, απαντά: «Δεν χαρίζουμε την πατρίδα στη ΝΔ και την παράταξη στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει πρώτα να εξοβελίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από αξιωματική αντιπολίτευση, μεγαλώνοντας την παράταξη, και μετά να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία. Διαβεβαιώνει επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ που οραματίζεται θα σπάσει τους κομματικούς μηχανισμούς και θα περάσει το κόμμα στη βάση, μέσω και ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων. Επίσης, διαφοροποιείται από τη γραμμή Γεννηματά, σε σχέση με τις ίσες αποστάσεις και την αυτόνομη πορεία. «Αν δεν μεγαλώσει η παράταξη, θα παραμείνει δέσμια διλημμάτων του τύπου με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει», αναφέρουν συνομιλητές του.

Επιπλέον, διαμηνύει ότι θα διαμορφώσει ένα «καθαρά πατριωτικό κόμμα». Φέρνοντας ως παράδειγμα τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει συχνά ότι ορισμένοι «με την προοδευτικότητα που τους διακατέχει θέλουν μοντέλο Πρεσπών και στα ελληνοτουρκικά», για να προσθέσει πως με τον ίδιο πρόεδρο δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Παρότι δεν κατονομάζει αυτούς τους κάποιους («αναζητήστε ποιοι ήταν υπέρμαχοι της Συμφωνίας των Πρεσπών»), είναι σαφές ότι στρέφει τα βέλη του κατά Παπανδρέου-Ανδρουλάκη.

Νίκος Ανδρουλάκης

Επικεφαλής της καμπάνιας του Ν. Ανδρουλάκη είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑ.ΣΟ.Κ., μηχανολόγος Μηχανικός Msc, στο επάγγελμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο οργανωτικό κομμάτι πρώτη μπαγκέτα έχει ο Στέφανος Ξεκαλάκης, πρώην γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, αγρονόμος-τοπογράφος, μηχανικός ΕΜΠ στο επάγγελμα. Εκπρόσωπος Τύπου με σημαντικό ρόλο στην καμπάνια είναι ο Βαγγέλης Τσόγκας, ενώ το κρίσιμο κομμάτι των social media έχει αναλάβει ο Βασίλης Πανάγου. Στην επικοινωνία δραστηριοποιείται επίσης η Ελλη Κοκολιού. Στο επιτελείο ανήκουν ακόμη οι Βελεγράκης Μανώλης, Γιάνναρος Γιωργος και Αναστασίου Φωτεινη από Δημοκρατική Αριστερά, Μήλης Νίκος πρόεδρος αντιπροσωπείας ΤΕΕ, Κολιόπουλος Θανάσης Οικονομικά, Δούκας Χάρης καθηγητής γραμματέας του τομέα ενέργεια του ΚΙΝΑΛ, Κορασίδης Μόσχος πρώην ΓΓ υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πέντε βουλευτές με τον Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μαζί τους πέντε βουλευτές: Τους Λίτσα Λιακούλη (Λάρισας), Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλο (Αρκαδίας), Απόστολο Πάνα (Χαλκιδική), Δημήτρη Μπιάγκη (Κέρκυρας) και Γιώργο Φραγγίδη (Κιλκίς).

Επίσης δίπλα του τάσσονται στελέχη από την αυτοδιοίκηση όπως οι Σημανδηράκης Παναγιώτης Δήμαρχος Χανίων, Αλεξόπουλος Γρηγόρης επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης στην Πάτρα, Τσιμπανακος Δημήτρης δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Τσελιου Μαρια Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μοσχατου-Ταύρου, Τζεδάκης Σταύρος περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης / Φωτογραφία: Sooc
Ο Νίκος Ανδρουλάκης / Φωτογραφία: Sooc
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, στο πλευρό του συστρατεύονται και άλλα παλαιά στελέχη, όπως ο πρώην βουλευτής Φραγκίσκος Παρασύρης (είχε έρθει πρώτος σε ψήφους πανελλαδικά από το ΚΙΔΗΣΟ), ο Λάμπρος Παλάντζας, που έχει διατελέσει υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ, κ.ά.

Ο κ. Ανδρουλάκης προγραμματίζει το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα, ενώ θα περιοδεύσει ξανά σε όλες της περιφέρειες της χώρας (έχει ήδη πάει στις περισσότερες), πυκνώνοντας και τις επαφές με βουλευτές.

Γιώργος Παπανδρέου

Στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, που ξεκίνησε τελευταίος τον προεκλογικό εσωκομματικό αγώνα, ακόμη κατανέμουν αρμοδιότητες, ωστόσο έχουν καθοριστεί κάποιοι πρώτοι, βασικοί ρόλοι.

Ο πρώην πρωθυπουργός από την περασμένη Παρασκευή είχε ξεκινήσει γύρο επαφών με προσωπικότητες και στελέχη εκτός του στενού κομματικού χώρου, με στόχο να δημιουργήσει ένα ευρύτερο επιτελείο, που δεν θα αποτελείται αποκλειστικά από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο Ιδρυμα Παπανδρέου το πρώτο 24ωρο. Η προσπάθεια αυτή συνεχίστηκε και μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς «οργάνωση και πρόσωπα» είναι το δίπτυχο των προτεραιοτήτων του Γ. Παπανδρέου σε αυτή τη φάση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά από τα πρόσωπα που ήταν δίπλα του στα «πέτρινα χρόνια» του ΚΙΔΗΣΟ ανήκουν μεν στη χορεία των «πιστών», αλλά συναντούν αντιδράσεις από άλλα στελέχη που παρέμειναν στο ΠΑΣΟΚ όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, ο Παπανδρέου μελετά να κάνει τη σύνδεση, συγκεντρώνοντας δίπλα του στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά και του ευρύτερου χώρου και να περάσουν σε δεύτερο πλάνο οι «πρωτόκλητοι».

«Στο ιερό μπαίνουν ελάχιστοι. Σημασία έχει ποιοι είναι στον άμβωνα, ποιους βλέπει το εκκλησίασμα. Αυτοί πρέπει να σηματοδοτούν την ενότητα και να μην προκαλούν αρνητικά αντανακλαστικά», λέει στέλεχος κοντά στον Παπανδρέου.

Οι συνεννοήσεις διακόπηκαν βίαια από τον θάνατο Γεννηματά. Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε μια σύσκεψη με το επικοινωνιακό επιτελείο, ενώ θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο οι επαφές για την τελική κατανομή ρόλων, ώστε από Δευτέρα να ξεκινήσουν οι συσκέψεις των ομάδων. Οι ομάδες που έχουν σχηματιστεί είναι σε επάλληλους κύκλους (επικοινωνία, στρατηγικός σχεδιασμός, οργανωτικό) και συσκέπτονται συχνά από κοινού, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν με όλους και να έχουν όλοι από περισσότερες από μία αρμοδιότητες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του / Φωτογραφία: Intimenews
Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του / Φωτογραφία: Intimenews
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι στιγμής λοιπόν, ενδεικτικά αναφέρεται:

Στον Πολιτικό Σχεδιασμό μετέχουν οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, Πωλίνα Λάμψα και Γιώργος Ελενόπουλος, καθώς και η Τόνια Αντωνίου, η οποία ορκίζεται τη Δευτέρα ή την Τρίτη βουλευτής, καταλαμβάνοντας τη θέση της Φώφης Γεννηματά, ως επιλαχούσα στον νότιο τομέα Αθηνών.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ, έχει αναλάβει συντονιστής του επικοινωνιακού επιτελείου. Επιπλέον, ο Σαχινίδης ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε το εγχείρημα του μαραθωνίου τηλεφωνημάτων για να εξασφαλιστούν οι 83 ψήφοι από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, την ημέρα που έληγε η προθεσμία -για την ακρίβεια, μέσα σε λίγες ώρες.

Επίσης, στο επικοινωνιακό επιτελείο μετέχουν πολιτικά στελέχη όπως τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Εφη Χαλάτση, Θόδωρος Μαργαρίτης, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στάμου, Σταμάτης Μαλέλης, ο Δημήτρης Οικονόμου (γιος του Παντελή Οικονόμου) κ.ά. Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν θα οριστεί ένας εκπρόσωπος Τύπου, ενώ θα υπάρξει υπεύθυνος για τα social media.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επικεφαλής οργανωτικού είναι ο Βασίλης Κίτσιος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να περιοδεύσει σε όλες της περιφέρειες της χώρας. Η αρχή πιθανότατα να γίνει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αχαΐα, και εν συνεχεία με την Κρήτη. Επίσης, αναμένεται να κάνει επισκέψεις με φόντο την πανδημία σε υγειονομικούς, εμβολιαστικά κέντρα και νοσοκομεία, ενώ θα δώσει έμφαση και στον τομέα της Κλιματικής Κρίσης και της πράσινης ανάπτυξης, για την οποία έχει μιλήσει προ δεκαετίας τουλάχιστον.

Παύλος Χρηστίδης

Στο επιτελείο του υποψήφιου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τη στρατηγική καμπάνιας «τρέχουν» ο Νίκος Μπήλιος, πολιτικός επιστήμονας, και ο Γιώργος Παπούλιας, πολιτικός επιστήμονας/διευθυντής InSocial.

Ο Παύλος Χρηστίδης / Φωτογραφία: Sooc
Ο Παύλος Χρηστίδης / Φωτογραφία: Sooc
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλευρό του Π. Χρηστίδη είναι επίσης αρκετοί πρώην βουλευτές, όπως η Νίκη Φούντα, η κίνηση progressive socialism με επικεφαλής τον Βαγγέλη Στουραΐτη, πολλοί γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ, μεταξύ των οποίων εκείνος της Α' Πειραιώς, Τάσος Καλαφάτης. Επίσης, περίπου 15 μέλη ΚΠΕ, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Λαμπρόπουλος, Βαγγέλης Πετριτζίκης, Γιάννης Ανδρέου, Δώρα Γούλα, Γιώργος Ηλιάδης, γραμματείς και αναπληρωτές τομέων, όπως ο Γιάννης Μπουλέρος, ο Παναγιώτης Καζαμίας, ο Νίκος Χρελιάς. Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έχει ενεργοποιηθεί και ένα μεγάλο δίκτυο μελών της ΠΑΣΠ, της Νεολαίας, καθώς και νεότερων στελεχών του κόμματος, οι οποίοι συμπορεύτηκαν με τον Παύλο Χρηστίδη επί αρκετά χρόνια και βγαίνουν μπροστά για την υποψηφιότητά του.

Παύλος Γερουλάνος

Το επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου αποτελεί μια κεντρική ομάδα με επικεφαλής σχεδιασμού τον Γιώργο Δαουλάρη. Εχει σημαντική εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ υπήρξε επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού. Δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Στο γραφείο Τύπου επικεφαλής είναι ο Μιχάλης Λούπης, στενός συνεργάτης του Π. Γερουλάνου από το υπουργείο Πολιτισμού, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα εταιρικής επικοινωνίας.

Επικεφαλής οργανωτικού είναι ο Κώστας Πανταζής, πρώην γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Παύλος Γερουλάνος / Φωτογραφία: Sooc
Ο Παύλος Γερουλάνος / Φωτογραφία: Sooc

Σύμβουλοι επί των οικονομικών είναι ο Ηρακλής Ρούπας (οικονομολόγος, πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα) και ο Γιώργος Χριστοδουλάκης (πρώην γενικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων, πανεπιστημιακός).

Το ευρύτερο περιβάλλον του Παύλου Γερουλάνου αποτελείται από σημαντικά κομματικά στελέχη, πανεπιστημιακούς, επιχειρηματίες και συνδικαλιστές. Ενδεικτικά αναφέρονται (αλφαβητικά) οι:

 • Αντώνης Γκουντάρας (Δήμαρχος Αγιάς)
 • Χρήστος Σωτηρόπουλος (Κ.Π.Ε. ΚΙΝΑΛ)
 • Χρήστος Πάντζαλης (Κ.Π.Ε. ΚΙΝΑΛ)
 • Δημήτρης Χαλκιώτης (πρ. γ.γ. υπ. Παιδείας)
 • Επίσης, στηρίζουν την υποψηφιότητα Γερουλάνου, μεταξύ άλλων, και οι:
 • Γιώργος Βαϊόπουλος (πρ. Αγροκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Δ. Θεσσαλίας)
 • Τάσος Κατσιάννης (πρώην αντιδ. Τρικκαίων)
 • Κώστας Καραχάλιος (οικονομικός σύμβουλος)
 • Γιώργος Κουμεντάκος (πρ. Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ)
 • Ντίνα Λάζαρη (πρ. μέλος ΚΕ ΠΑΣΟΚ)
 • Γιώργος Μαντζαβάς (δίκτυο Νέας Γενιάς ΚΙΝΑΛ)
 • Βασίλης Μαστρογιάννης (πρ. Ε.Ε. ΔΗΜΑΡ)
 • Γιώργος Μπίκος (πρ. σύμβουλος ΥΠΠΟΤ)
 • Δημήτρης Μπυρίτης (πρ. αντιπρ. Νέων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών)
 • Κώστας Πεφάνης (πρώην σύμβουλος υπ. Προ.Πο.)
 • Ντίνα Σπυροπούλου (επιχειρηματίας)
 • Αχιλλέας Στεργιάκης (επιχειρηματίας)
 • Χρήστος Τσαφούλιας (Νομικός)
Ο Χάρης Καστανίδης
Ο Χάρης Καστανίδης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρης Καστανίδης

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει το επιτελείο του, καθώς θεωρεί ότι οι εσωκομματικές εκλογές δεν προσφέρονται για «καλλιστεία ονομάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ