Καραχάλιος σε Καρυστιανού: Μαρία μου, κορίτσι μου, ηρέμησε... εδώ είμαι - iefimerida.gr

Καραχάλιος σε Καρυστιανού: Μαρία μου, κορίτσι μου, ηρέμησε... εδώ είμαι

Μαρία Καρυστιανού, Νίκος Καραχάλιος
Μαρία Καρυστιανού, Νίκος Καραχάλιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια άκρως ειρωνική ανάρτηση απάντησε ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος σε όσα έγραψε εναντίον του η Μαρία Καρυστιανού, η οποία αναρωτήθηκε γιατί δεν τον έχουν ακόμη συλλάβει με αυτόφωρο, μετά την μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του.

«Μαρία μου, κορίτσι μου, ηρέμησε... Πού να εμφανιστώ; Εδώ είμαι! Παντού είμαι!» έγραψε σε μεταμεσονύκτια ώρα ο κ. Καραχάλιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ίδια ανάρτηση αναρωτιέται, επίσης, «Τι έχεις πάθει μαζί μου; Φαντασίωση είναι; Εμμονή είναι;
Ψύχωση είναι; Πρόσεξε μην γυρίσεις στα παλιά... Έχεις αγώνα αύριο στη Θεσσαλονίκη!»

  • Ο Νίκος Καραχάλιος κλείνει την ανάρτησή μου τρία υστερόγραφα:
  • ΥΓ1. Με τιμά ότι μου κάνατε μήνυση, όπως και στην Λάουρα Κοβέσι, δηλαδή εμάς που τα βάζουμε με τις αδικίες...
  • ΥΓ2. Αυτόν τον Θανάση (σ.σ. Αυγερινό), που είναι σοβαρό παιδί, γιατί τον ταλαιπωρείτε;
  • ΥΓ3. Μην κατηγορείτε άδικα ΚΑΙ τους αστυνομικούς.
  • Θα τους χρειαστείτε μια μέρα...

Χθες λίγο πριν την εκπνοή του αυτοφώρου σε βάρος του Νίκου Καραχάλια μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Μαρία και ο Θανάσης Αυγερινός για συκοφαντική δυσφήμιση, η ίδια προχώρησε σε ανάρτηση αναφορικά με το γεγονός ότι ο επικοινωνιολόγος δεν έχει ακόμη συλληφθεί από τις Αρχές.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση η κα Καρυστιανού κάνει αναφορά και στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης, διερωτώμενη γιατί δεν τον έχουν ακόμη εντοπίσει αφού είναι γνωστή τόσο η κατοικία του όσο και η ενεργή παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας υπόνοιες ότι προστατεύεται - όπως λέει - από το «σύστημα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

«Γιατί ο Νίκος Καραχάλιος είναι εξαφανισμένος από την Αστυνομία και δεν εμφανίζεται, όπως θα έκανε κάθε άνθρωπος αν είχε πει την αλήθεια, και όχι ασύστολα ψεύδη με διακρατικές συνέπειες, όπως αυτός;

Και γιατί το Γραφείο Αναζητήσεων, αλλά και το Τμήμα Νέας Μάκρης ακόμη δεν τον έχει εντοπίσει ενώ είναι γνωστή η κατοικία του, όπως και η ενεργή στα social παρουσία του;

Μήπως διότι ο κ. Καραχάλιος πιθανότατα προστατεύεται από το “σύστημα”; Μήπως γι’ αυτό και κάθε δήλωση του άμεσα δημοσιεύεται και αναπαράγεται σε φιλοκυβερνητικές φυλλάδες και εκπομπές;

Εξάλλου, έχει αποδειχθεί ότι κύριο μέλημά του είναι η λάσπη κυρίως προς το πρόσωπο μου καθώς και αυτό της δικηγόρου μου, και όχι το διεφθαρμένο και αυταρχικό καθεστώς που μας κυβερνά!
Μα ποιούς νομίζει ότι κοροϊδεύει;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

´Έχετε μια ώρα ακόμη…»

Υπενθυμίζεται ότι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Νίκου Καραχάλιου έγινε για τον ισχυρισμό του ότι η Μαρία Καρυστιανού «δέχθηκε εντολή από τη Μόσχα να προχωρήσει άμεσα στην ίδρυση κόμματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Καραχάλιος ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ