Χρυσοχοΐδης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών στην Τιθορέα: Οι δράστες ήταν καιρό υπό παρακολούθηση - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών στην Τιθορέα: Οι δράστες ήταν καιρό υπό παρακολούθηση

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
@(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ληστεία σε τράπεζα της Τιθωρέας αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας πως οι δράστες ήταν υπό παρακολούθηση.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας που έγινε η ληστεία συνελήφθησαν 8 άτομα, ενώ οι αρχές εντόπισαν και βαρύ οπλισμό.

Χρυσοχοΐδης: Οι ληστές ήταν καιρό υπό παρακολούθηση

Ο υπουργός, μιλώντας στο ertnews, είπε αναφερόμενος στην υπόθεση και στο γεγονός πως οι αρχές έφτασαν μέσα σε λίγες ώρες στα ίχνη της ομάδας ληστών, ανέφερε ότι «υπάρχει μία καλή υπηρεσία το ελληνικό FBI, η οποία παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Είχαν διαπράξει και άλλες ληστείες, μία πολύ μεγάλη και άλλες μικρές. Οργανώθηκαν, παρακολούθησαν και έφτασαν στο αποτέλεσμα που είδατε. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα για το πως πρέπει να δουλεύουν οι υπηρεσίες μας, όταν υπάρχει οργάνωση, ικανό προσωπικό και εξοπλισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ