Συγγενείς, φίλοι, αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν και το παρόν του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν την Κυριακή στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο «αντίο» στη Μαργαρίτα Παπανδρέου, πρώην σύζυγο του ιδρυτή και ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.
Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν στελέχη που συνδέθηκαν με το ΠΑΣΟΚ της εποχής του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και στελέχη της σημερινής παράταξης. Απουσίαζε, ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο.
Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τη Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να ρωτήσει για την απουσία του προέδρου του κόμματος από την κηδεία. Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε, ο Νίκος Ανδρουλάκης «απουσίαζε από την Παρασκευή εκτός Ελλάδος» και, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της Μαργαρίτας Παπανδρέου, «ο κ. Ανδρουλάκης ήταν ήδη σε πτήση». Είχε μάλιστα ενημερώσει σχετικά, προσθέτει η ίδια πηγή, τον Γιώργο και τον Νίκο Παπανδρέου.
Από τη Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, δεν διευκρίνισαν πού ακριβώς στο εξωτερικό και για ποιο λόγο βρισκόταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρά το σχετικό ερώτημα του iefimerida.gr.
Η ανάρτηση Ανδρουλάκη για τον θάνατο της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Παρά την απουσία του, ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της Μαργαρίτας Παπανδρέου μέσω ανάρτησής του: