Γεωργιάδης: Από την άλλη εβδομάδα πρέπει να αποσυρθούν όλα τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και μίνι μάρκετ - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Από την άλλη εβδομάδα πρέπει να αποσυρθούν όλα τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και μίνι μάρκετ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ισχύ θα τεθεί από την άλλη εβδομάδα η απαγόρευση πώλησης προϊόντων κάνναβης σε περίπτερα και μίνι μάρκετ, όπως έκανε γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Από την άλλη βδομάδα πρέπει να αποσυρθούν όλα τα προϊόντα κάνναβης από τα περίπτερα και μίνι μάρκετ», δήλωσε ο υπουργός Υγείας στο Star, προαναγγέλλοντας την εφαρμογή νέων νομοθετικών ρυθμίσεων που θα κατατεθούν άμεσα στη Βουλή.

Στο σχετικό νομοσχέδιο, με τίτλο «Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας – Πρόσβαση των ασθενών σε νέα φάρμακα και θεραπείες… και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή στην ολομέλεια της Βουλής, περιλαμβάνεται σειρά παρεμβάσεων για τον έλεγχο της αγοράς προϊόντων κάνναβης.

Δείτε τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ