Φλωρίδης για παραίτηση Τσίπρα: Άντε πάλι από την αρχή, στο πεζοδρόμιο -Επανάληψη της ιστορίας ως φάρσα - iefimerida.gr

Φλωρίδης για παραίτηση Τσίπρα: Άντε πάλι από την αρχή, στο πεζοδρόμιο -Επανάληψη της ιστορίας ως φάρσα

Γιώργος Φλωρίδης
Γιώργος Φλωρίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

Ειδικότερα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά «πάλι από την αρχή στο πεζοδρόμιο», χρησιμοποιώντας και την ατάκα του Μαρξ για «επανάληψη της ιστορίας ως φάρσα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σχόλιο του Γιώργου Φλωρίδη για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του βουλευτή

«Παραιτήθηκε ο Α. Τσίπρας από Βουλευτής. Το Κοινοβούλιο, λέει, δεν προσφέρεται, έστω και με τα προνόμια ενός π. Πρωθυπουργού που παρέχει ο κανονισμός της Βουλής, για πολιτικό αγώνα!

Άντε πάλι από την αρχή, στο πεζοδρόμιο! Όπως θα έλεγε και ο Μαρξ, "η επανάληψη της ιστορίας ως φάρσα"».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ