Εξιτήριο παίρνει την Τετάρτη από το «Παπανικολάου» η Αφροδίτη Νέστορα - iefimerida.gr

Εξιτήριο παίρνει την Τετάρτη από το «Παπανικολάου» η Αφροδίτη Νέστορα

Η Αφροδίτη Νέστορα στην κηδεία της μητέρας της Βάγιας Νέστορα
Η Αφροδίτη Νέστορα στην κηδεία της μητέρας της, Βάγιας Νέστορα / Φωτογραφία: Eurokinissi

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει την Τετάρτη η δικηγόρος και πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Νέστορα, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της.

Η Αφροδίτη Νέστορα, η οποία έχασε τη μητέρα της μετά από τρομοκρατική-εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να λάβει την Τετάρτη εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Παπανικολάου», μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, καθώς υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Νέστορα με δική της ευθύνη πήρε εξιτήριο μίας ώρας πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα της, Βάγια, η οποία έχασε τη ζωή της από την εμπρηστική επίθεση.

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

Νωρίτερα σήμερα, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 29χρονος και η 26χρονη που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα.

Οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της φονικής επίθεσης με γκαζάκια αρνήθηκαν τις βαρύτατες πράξεις που τους αποδίδονται και αφορούν συνολικά πέντε κακουργήματα: ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (τετελεσμένη και σε απόπειρα), τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξη, εμπρησμός και παράβαση του νόμου περί όπλων (για την κατοχή των εκρηκτικών υλών).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ολιγόλεπτη απολογία τους, οι δύο κατηγορούμενοι -που φέρονται να κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι γνωστοί στις διωκτικές αρχές- έκαναν λόγο για εις βάρος τους «σκευωρία» που «εργαλειοποιείται επικοινωνιακά». Η απόφαση για την προσωρινή τους κράτηση ήταν προϊόν σύμφωνης γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος συγκατηγορούμενός τους έλαβε νέα προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ εξιτήριο εγκαύματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ