Η προστασία χριστιανικών πληθυσμών σε Λίβανο και Συρία, στο επίκεντρο συνάντησης Δένδια με τον Πατριάρχη Αντιοχείας - iefimerida.gr

Η προστασία χριστιανικών πληθυσμών σε Λίβανο και Συρία, στο επίκεντρο συνάντησης Δένδια με τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Η προστασία χριστιανικών πληθυσμών σε Λίβανο και Συρία, στο επίκεντρο συνάντησης Δένδια με τον Πατριάρχη Αντιοχείας
Η προστασία χριστιανικών πληθυσμών σε Λίβανο και Συρία, στο επίκεντρο συνάντησης Δένδια με τον Πατριάρχη Αντιοχείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι' στο Μπαλαμάντ, στον Βόρειο Λίβανο, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Θρησκευμάτων, Γιώργο Καλαντζή.

Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας, σημειώνει ότι συζήτησαν «για το ζήτημα της προστασίας των χριστιανικών πληθυσμών στην περιοχή και ιδιαίτερα στον Λίβανο και τη Συρία», ενώ υπογραμμίζει:

«Εξέφρασα τον αποτροπιασμό μου και τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο των Ελληνορθόδοξων πιστών στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, αλλά και το ενδιαφέρον της Ελλάδας για το Πατριαρχείο και το ποίμνιό του, καθώς και για το πρόγραμμα ελληνομάθειας στο Πανεπιστήμιο Balamand, που ξεκίνησε κατά τη θητεία μου στο υπουργείο Εξωτερικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ