Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τίτλο «Σύνταγμα, Κράτος Δικαίου, Δικαιοσύνη», η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Είναι αυτονόητο, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος και όσο βρίσκεται σε αυτή τη θέση ο κ. Τασούλας, σαφώς η Πλεύση Ελευθερίας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε διαδικασίες δημοσίων σχέσεων ενός προσώπου που θα έπρεπε να ελέγχεται (ως πρώην πρόεδρος της Βουλής) και σίγουρα να μην κοσμεί τη θέση του πρώτου τη τάξει πολιτειακού παράγοντα».
Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Παύλος Παπαδημητρίου, της στέλνει απειλητικά μηνύματα και έμμεσες απειλές για τη δράση της ως συνηγόρου οικογενειών θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, και πρόσθεσε ότι αναμένει να δει τι θα πει ο κ. Τασούλας για αυτό το θέμα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ