Βορίδης για την επίθεση που δέχτηκε στο Ηράκλειο: Ακροαριστεροί χουλιγκάνοι, δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά μου - iefimerida.gr

Βορίδης για την επίθεση που δέχτηκε στο Ηράκλειο: Ακροαριστεροί χουλιγκάνοι, δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά μου

O Mάκης Βορίδης
O Mάκης Βορίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «χουλιγκάνους» της ακροαριστεράς έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης, μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Ηράκλειο.

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέφερε πως οι κουκουλοφόροι που πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους «δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά μου» και πως τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να τον φοβίσουν.

Η ανάρτηση Βορίδη:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χουλιγκάνοι της ακροαριστεράς μου επιτέθηκαν χθες απρόκλητα σε εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου βρίσκομαι σε ιδιωτική επίσκεψη.

Εγώ τους ξέρω και δεν με εκπλήσσουν ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους!

Έχω ζήσει έτσι μια ολόκληρη ζωή. Αλλά δεν σεβάστηκαν ούτε την οικογένειά μου (ήταν και η 12χρονη κόρη μου εκεί), ούτε τα παιδιά των οικογενειών που συνέτρωγαν στο εστιατόριο, χωρίς καν να είναι στην παρέα μας. Δυστυχώς, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να ξεριζώσουμε την ακροαριστερή βία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάκης Βορίδης επεισόδιο Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ