Βίντεο από την επίθεση 52χρονου με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου στη Ραφήνα - iefimerida.gr

Βίντεο από την επίθεση 52χρονου με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου στη Ραφήνα

Επίθεση 52χρονου με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου στη Ραφήνα
Επίθεση 52χρονου με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου στη Ραφήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες που σημειώθηκε χθες Παρασκευή στις 11:45 π.μ. σε βενζινάδικο της Ραφήνας.

Πρόκειται για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη συμβολή των λεωφόρων Φλέμινγκ και Δημοκρατίας, όταν ένας 52χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο άνδρες, τραυματίζοντας τον υπάλληλο στο χέρι και το κεφάλι, καθώς και τον πελάτη στο χέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα τραύματα είναι επιφανειακά.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο 52χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός. Η συμπλοκή ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Ο τραυματισμένος πελάτης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τον παρέσυρε με το όχημα, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραφήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ