«Πυρά» κατά της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την στάση της για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεννηματά σε Δημαδάμα: «Είμαστε δίπλα της -Να πέσει φως στην καταγγελία»
Μιλώντας στο Action24, ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε: «Η Σοφία Μπεκατώρου βρήκε το θάρρος να καταθέσει στον εισαγγελέα και να βγει δημόσια σε μια εκδήλωση, την προηγούμενη Πέμπτη, και βεβαίως δημοσιοποίησε σε ευρωπαϊκό όμως επίπεδο αυτή την στιγμή την προσωπική της ιστορία. Είχε το θάρρος και την ευχαριστούμε γι’ αυτό, να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Και τι εισέπραξε η Σοφία; Χλεύη!», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.
Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε την Ομοσπονδία και για την επιλογή της να προκηρύξει εκλογές. «Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους. Νομίζουν ότι είναι τόσο υπεράνω, που μόλις απόψε πήραν απόφαση και στο διοικητικό του συμβούλιο ότι πάνε σε εκλογές σαν να μη τρέχει τίποτα» και πρόσθεσε «δεν έχουν τσίπα πάνω τους. Είναι σαν μην έχει συμβεί το παραμικρό».
- Όλες οι ειδήσεις
- Τι είναι και πώς θα λειτουργεί το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού -Τα δύο σημαντικά οφέλη
- Μετακίνηση εκτός νομού: Πώς θα γίνεται η μετάβαση στα χιονοδρομικά -Με κρατήσεις στα ξενοδοχεία
- Τι θα γίνει με την εστίαση: Σκέψεις και σενάρια για άνοιγμα σε εξωτερικούς χώρους -Ολες οι πληροφορίες
- Κόντρα Τραμπ - Μπάιντεν για το άνοιγμα των συνόρων στις ΗΠΑ -Τι απάντησε στον απερχόμενο πρόεδρο η Τζένιφερ Ψάκη