Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία της Λένας Σαμαρά - iefimerida.gr

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία της Λένας Σαμαρά

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε κηδεία
Φωτογραφία: NDP PHOTO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξόδιο ακολουθία της κόρης του Αντώνη Σαμαρά, Λένας, θα παραστεί, τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η Λένα Σαμαρά πέθανε αιφνιδίως από τη ζωή της το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία μόλις 34 ετών, έπειτα από ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στον «Ευαγγελισμό».

Ο κ. Ανδρουλάκης, νωρίτερα, θα παραστεί στην κηδεία της Σταυρούλας Γείτονα, στο νεκροταφείο Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ανδρουλάκης κηδεία Λένα Σαμαρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ