Ο Αμβρόσιος στηρίζει Κουρουμπλή -«Ξετσίπωτη» η Ακρίτα, «μοχθηρά ανθρωπάρια» Σκουρλέτης, Δανέλλης - iefimerida.gr

Ο Αμβρόσιος στηρίζει Κουρουμπλή -«Ξετσίπωτη» η Ακρίτα, «μοχθηρά ανθρωπάρια» Σκουρλέτης, Δανέλλης

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TWITTER
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση όλο δηλητήριο, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος στηρίζει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και επιτίθεται με χαρακτηρισμούς όπως «μοχθηρά ανθρωπάρια» σε όσους τον επέκριναν, κατονομάζοντας τους Πάνο Σκουρλέτη, Ελενα Ακρίτα και Σπύρο Δανέλλη.

Ο γνωστός για τις ακραίες απόψεις του Μητροπολίτης, που παραλίγο να γίνει αφορμή να εκδιωχθεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την φωτογράφιση μαζί του, με ανάρτησή του στο προσωπικό του... ιστολόγιο χαρακτηρίζει «άξιο επαίνων» τον πρώην υπουργό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ανοιξαν το απύλωτο στόμα τους»

Κατηγορεί για κακία και μοχθηρία όσους «άνοιξαν το απύλωτο στόμα τους και έχυσαν όλο το δηλητήριο που υπάρχει στην ψυχή τους».

«Με κανένα τρόπο δεν είναι δυνατόν να ερμηνευθεί αυτή η αντίδραση κάποιων παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. του άλλοτε Υπουργού κ. Πάνου Σκουρλέτη, της κας Έλενας Ακρίτα, του κ. Σπυρ. Δανέλλη κ.ά. με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του τ. Υπουργού κ. Παναγ. Κουρουμπλή στο Εκκλησιαστικό μας Γηροκομείο εδώ στο Αίγιο, στον «ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ!» γράφει μεταξύ άλλων ο Αμβρόσιος τονίζοντας μάλιστα πως «οι συγκεκριμένοι αυτοί άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά δαιμονίσθηκαν!!!!!».

«Ο Κουρουμπλής είχε χρηματοδοτήσει το Γηροκομείο»

Οπως αποκαλύπτει μάλιστα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής παλαιότερα, ως γ.γ του υπουργείου Προνοίας, «είχε αποφασιστικό ρόλο ώστε η τότε υφυπουργός Μαρία Κυπριωτάκη να χορηγήσει επιχορήγηση πολλών εκατομμυρίων για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Γηροκομείο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τι πιό φυσικό, λοιπόν, ο κ. Κουρουμπλής, ερχόμενος στο Αίγιο, να επισκεφθεί ένα κοινωνικό Ίδρυμα, στην ανοικοδόμηση του οποίου είχε συμβάλει με μια γενναία οικονομική επιχορήγηση; Δεν επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη ή τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, αλλά ένα κοινωνικό Ίδρυμα, όπου ξεκουράζονται οι απόμαχοι της ζωής! Γι' αυτή του τήν πράξη είναι ΜΟΝΟΝ ΑΞΙΟΣ ΕΠΑΙΝΩΝ! Απέδειξε, ότι πέρα και πάνω από Πολιτικό Πρόσωπο είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Ενώ πρόσωπα, όπως ο κ. Σκουρλέτης, η κα Ακρίτα κλπ., έδειξαν μια μεγάλη ΜΟΧΘΗΡΙΑ!», γράφει ο Αμβρόσιος.

«Αυτό το μεγαλείο ψυχής ενός πολιτικού Προσώπου ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ! Aντί να επαινέσουν ένα ΑΝΘΡΩΠΟ με κεφαλαία γράμματα, άνοιξαν το απύλωτο στόμα τους για να τον καταγγείλουν!» προσθέτει ακόμη.

«Θρασύτατος και απάνθρωπος ο Σκουρλέτης»

Ο Αμβρόσιος επιτίθεται κατά του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη τον οποίο χαρακτηρίζει «θρασύτατο και απάνθρωπο». Υπενθυμίζει ότι το 2017, όταν παρέστη στα Καλάβρυτα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης «η επίσκεψις εκείνη έμεινε πια στην ιστορία, επειδή με περισσή ασέβεια απώθησε το ιερό Ευαγγέλιο, το οποίο του επιδείξαμε, εξηγώντας το είναι το μοναδικό ιερό αντικείμενο, που διεσώθη, όταν ο Μητροπολιτικός Ναός καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά, που έβαλαν τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής και έκαψαν την πόλη, αφού προηγουμένως εξετέλεσαν όλους τους άρρενας κατοίκους των Καλαβρύτων!».

«Κυρία Ακρίτα η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει σε γυναίκα»

Στην γεμάτη χολή ανάρτησή του ο μητροπολίτης Αιγιαλείας επιτίθεται και κατά της Ελενας Ακρίτα, η οποία επίσης άσκησε κριτική στον κ. Κουρουμπλή για την επίσκεψή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα. Πρόκειται για τον κ. Οδυσσέα Τσολογιάννη, ο οποίος επικαλέσθηκε τη παρέμβαση του κ. Εισαγγγελέως: «ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;» «Κύριοι εισαγγελείς, απαιτούμε την παρέμβασι σας για να συγκρατήσετε την Συριζαιοαναρχική αλητεία, που καθ' υπέρβασι εξουσίας, σπαταλούν, ρημάζουν και καταστρέφουν....», αναφέρει.

«Ο Τσίπρας προεκλογικά έλεγε μεγάλα λόγια»

Ο Αμβρόσιος απαντά επίσης σε όσους θύμισαν ότι το 2015 αναφερόταν επαινετικά για τον Αλέξη Τσίπρα. «Τότε ήμασταν ....καλός! Ήμασταν θαυμαστής του ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί αυτή η στάση; Απλούστατα, διότι ο κ. Τσίπρας προεκλογικά έλεγε ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ! Ήταν η εποχή, που ολόκληρο το πολιτικό φάσμα είχε απογοητεύσει τον Ελληνικό Λαό! Οπότε ο κ. Τσίπρας τότε επρόβαλε ως η .......αναπάντεχη ΕΛΠΙΔΑ του Ελληνικού Λαού!», αναφέρει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψυχορραγεί»

Ο Μητροπολίτης ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψυχορραγεί και «γι΄ αυτό και επαναστάτησαν εναντίον μας! Οι γνωστοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ υπερέβησαν, λοιπόν, κάθε όριο ευπρεπείας! Ποιός θα περίμενε, ότι θα εφοβούντο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ένα άσημο και μάλιστα γηραιό Μητροπολίτη; Τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, διότι, χωρίς να το αξίζουμε, μας ανέδειξαν σε ένα τόσο ισχυρό δημόσιο πρόσωπο! Διερωτώμεθα: Ώστε, λοιπόν, Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, μας τρέμουν; Δόξα τω Θεώ! Κινδυνεύουν, όπως αποδείχθηκε ήδη, να πάθουν συγκοπή στην καρδιά τους μόνο από την θέα του ταπεινού μας προσώπου! Βλέπετε, όταν κάποιος ψυχορραγεί, τότε βγάζει άναρθρες κραυγές!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ