Άδωνις κατά «αλληλέγγυων γιατρών» Ρούτσι: Αν θέσουν σε κίνδυνο την ζωή του και πάθει κάτι θα έχουν την ποινική ευθύνη - iefimerida.gr

Άδωνις κατά «αλληλέγγυων γιατρών» Ρούτσι: Αν θέσουν σε κίνδυνο την ζωή του και πάθει κάτι θα έχουν την ποινική ευθύνη

Πάνος Ρούτσι και Όλγα Κοσμοπούλου
Πάνος Ρούτσι και Όλγα Κοσμοπούλου -Φωτογραφίες: intimenews/screenshot
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευθύνη για την εξέλιξη της υγείας του απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι επιρρίπτει στους «αλληλέγγυους γιατρούς» που τον παρακολουθούν, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας επισημαίνει ότι μεταξύ των αλληλέγυων γιατρών, είναι η κα Κοσμοπούλου (παθολόγος-λοιμωξιολόγος) είναι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ άρα έχει πολιτικά κίνητρα και την εγκαλεί για πολιτικά παιχνίδια. Απαριθμεί τις περιπτώσεις όπου ήταν δίπλα σε απεργούς πείνας, όπως τους τρομοκράτες της 17Ν Δημ. Κουφοντίνα και Ηρ. Κωστάρη, του Κ. Σακκά και του Ν. Ρωμανού. «Κοινώς όπου υπάρχει απεργός πείνας με αντικυβερνητικά αιτήματα, τρομοκράτης κλπ η κυρία αυτή χρησιμοποιεί την ιατρική της ειδικότητα για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη υπέρ των αιτημάτων και κατά της εκάστοτε κυβερνήσεως» λέει ο κ. Γεωργιάδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προειδοποιεί δε ότι «θα έχουν όλη την ποινική ευθύνη πάνω τους αν θέσουν σε αληθινό κίνδυνο την ζωή αυτού του ανθρώπου και πάθει κάτι» καταγγέλλοντας ότι «δεν αφήνουν το ΕΚΑΒ να τον εξετάσει και τον πάνε μόνον στο δικό τους νοσοκομείο στην άλλη άκρη της Αθήνας ή όταν ζαλίζεται τον πάνε σε ξενοδοχείο αντί για νοσοκομείο».

Για να καταλήξει: «Εμείς ως Υπουργείο Υγείας προσφέρουμε κάθε διαθέσιμη δύναμη μας για να μην κινδυνεύσει, αυτοί μας εμποδίζουν άρα θα φταίνε».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως στέλνει καθημερινά γιατρό στον Πάνο Ρούτσι, αλλά αρνείται να εξεταστεί. Το πρωί της Παρασκευής μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Κρατικό Νίκαιας, ωστόσο αρνήθηκε τη νοσηλεία.

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε και εσείς τα εξής στοιχεία για την «καριέρα» της κας Όλγας Κοσμοπούλου ως ιατρού των κατά καιρούς απεργών πείνας της Αριστεράς:

«•Κώστας Σακκάς (2013): Αναφέρεται ρητά ως «η γιατρός του Κώστα Σακκά» και μιλά δημόσια για την κατάστασή του. Σε ρεπορτάζ της VICE δηλώσεις της αφορούν ειδικά τον Σακκά.

•Δημήτρης Κουφοντίνας (2018 κ.ά.): Υπογράφει/εκδίδει ιατρικές γνωματεύσεις ή δηλώσεις για την επιδείνωση της υγείας του ως απεργού πείνας.

•Συλλογική απεργία πείνας κρατουμένων (2015): Καταγράφεται ως εθελόντρια γιατρός που εξέταζε τακτικά απεργούς πείνας και μίλησε σε εκδήλωση για την κρίσιμη κατάστασή τους.

•Νίκος Ρωμανός (2014): ήταν μεταξύ των υγειονομικών που υπέγραφαν δημόσιο κείμενο υπέρ της ικανοποίησης των αιτημάτων του· επίσης μιλούσε δημόσια για την υπόθεση.

•Ηρακλής Κωστάρης (2014): Αναφέρεται ότι τον επισκέφθηκε ως γιατρός της ΟΕΝΓΕ και έκανε δηλώσεις για την υγεία του· στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για την κρίσιμη κατάσταση του Ρωμανού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοινώς όπου υπάρχει απεργός πείνας με αντικυβερνητικά αιτήματα, τρομοκράτης κλπ η κυρία αυτή χρησιμοποιεί την ιατρική της ειδικότητα για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη υπέρ των αιτημάτων και κατά της εκάστοτε κυβερνήσεως. Η κυρία Κοσμοπούλου είναι μέλος της οργάνωσης Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Άρα να γνωρίζετε ότι κάθε ανακοίνωση της ιδίας ή της «ομάδος» της έχει πολιτικά και όχι ιατρικά κίνητρα. Αλλά το τονίζω για άλλη μία φορά διότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, κάνουν τα πολιτικά τους παιχνίδια οκ Αστική Δημοκρατία έχουμε ευτυχώς και όχι Κομμουνισμό άρα στο δικά μας καθεστώς αυτό επιτρέπεται. Αλλά αν θέσουν σε αληθινό κίνδυνο την ζωή αυτού του ανθρώπου και πάθει κάτι διότι δεν αφήνουν το ΕΚΑΒ να τον εξετάσει και τον πάνε μόνον στο δικό τους νοσοκομείο στην άλλη άκρη της Αθήνας ή όταν ζαλίζεται τον πάνε σε ξενοδοχείο αντί για νοσοκομείο θα έχουν όλη την ποινική ευθύνη πάνω τους. Εμείς ως Υπουργείο Υγείας προσφέρουμε κάθε διαθέσιμη δύναμη μας για να μην κινδυνεύσει, αυτοί μας εμποδίζουν άρα θα φταίνε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ