Άδωνις για τους διαδηλωτές στη Ρόδο κατά Ισραηλινών: Ανόητοι και ανισόρροποι, κάνουν ανυπολόγιστη ζημιά στην πατρίδα - iefimerida.gr

Άδωνις για τους διαδηλωτές στη Ρόδο κατά Ισραηλινών: Ανόητοι και ανισόρροποι, κάνουν ανυπολόγιστη ζημιά στην πατρίδα

Ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
Ο Άδωνις Γεωργιάδης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία επίθεση στους διαδηλωτές κατά της άφιξης τουριστών από το Ισραήλ στη Ρόδο, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή την ένταση που επικράτησε στο λιμάνι του νησιού με 15 προσαγωγές εκ των οποίων οι 8 μετετράπησαν σε συλλήψεις, ο υπουργός Υγείας με ανάρτησή του, στην οποία επισυνάπτει και δημοσίευμα των The Times of Israel, που αναφέρεται στο περιστατικό, επεσήμανε ότι «η ζημιά που αυτοί οι ανόητοι και ανισόρροποι άνθρωποι κάνουν στην πατρίδα μας ανυπολόγιστη». Όπως εξήγησε, αδιαφορούν για το αν οι συμπατριώτες τους θα έχουν δουλειά, αν θα πάει καλά ο τουρισμός, αν θα έχουμε επενδύσεις. Μόνον τα συμπλέγματα τους τους νοιάζουν και η επιθυμία τους να τα επιβάλουν σε όλους τους υπολοίπους». «Δεν έχουν κανέναν ανθρωπισμό απλά μισούν την Δύση και είναι αντισημίτες» προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζοντας πως «μόνον η Γάζα τους νοιάζει διότι έτσι λοιδορούν τις Δυτικές Δημοκρατίες τις οποίες και μισούν. Ούτε που τους νοιάζει τίποτε που αφορά στην Ελλάδα φυσικά την οποία και μισούν επίσης».

Η ζημιά που αυτοί οι ανόητοι και ανισόρροποι άνθρωποι κάνουν στην πατρίδα μας ανυπολόγιστη. Αδιαφορούν για το αν οι συμπατριώτες τους θα έχουν δουλειά, αν θα πάει καλά ο τουρισμός, αν θα έχουμε επενδύσεις. Μόνον τα συμπλέγματα τους τους νοιάζουν και η επιθυμία τους να τα επιβάλουν σε όλους τους υπολοίπους. Χθες στην Άμοργό όταν ο τραγουδιστής τους φώναξε, ως απάντηση για τα συνθήματα περί «κατοχής» της Παλαιστίνης, «λευτεριά στην Κύπρο» άρχισαν να φωνάζουν και να πετάνε μπουκάλια. Δεν έχουν κανέναν ανθρωπισμό απλά μισούν την Δύση και είναι αντισημίτες. Αν τους ένοιαζαν γενικά τα αθώα θύματα θα μίλαγαν για τους Δρούζους, για τους ομήρους της Χαμάς , για την σφαγή των Χριστιανών στο Σουδάν, για την καταπίεση των γυναικών στο Αφγανιστάν κλπ μόνον η Γάζα τους νοιάζει διότι έτσι λοιδορούν τις Δυτικές Δημοκρατίες τις οποίες και μισούν. Ούτε που τους νοιάζει τίποτε που αφορά στην Ελλάδα φυσικά την οποία και μισούν επίσης. Ευτυχώς η ΕΛΑΣ ήταν στη Ρόδο σήμερα και έκανε το καθήκον της για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Ελλάδος και των εργαζομένων της από αυτούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ