Με ομιλίες συνέδρων και την παράλληλη διεξαγωγή θεματικών τραπεζιών συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της δεύτερης ημέρας του 4ου Τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
Οι σημερινές εργασίες ξεκίνησαν με θεματική συζήτηση στις 11:00 για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις:
- του Γιώργου Παπανδρέου στις 12:30,
- του Ευάγγελου Βενιζέλου στις 13:00,
- του Παύλου Γερουλάνου στις 13:30
- του Χάρη Δούκα στις 17:00.
Παράλληλα, από νωρίς το μεσημέρι και έπειτα αναμένεται να πάρουν τον λόγο και όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.
Νωρίτερα, θα έχουν προηγηθεί οι εισηγήσεις για το Πρόγραμμα από τον Συντονιστή Προγράμματος του κόμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη, για τη Λειτουργία οργανώσεων - Καταστατικό από τον Γραμματέα Οργανωτικού Σχεδιασμού, Ηρακλή Δρούλια, και για την Εθνική Στρατηγική από τον βουλευτή και μέλος της ΠΓ της ΚΟΕΣ, Δημήτρη Μάντζο. Οι σημερινές εργασίες θα ολοκληρωθούν το βράδυ με την ψήφιση του Προγράμματος, του Καταστατικού και της Διακήρυξης και των Πολιτικών Θέσεων.