Γεύση από το 2015: Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χόρευαν τσάμικο στο Σύνταγμα και μοίραζαν σημαίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Γεύση από το 2015: Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χόρευαν τσάμικο στο Σύνταγμα και μοίραζαν σημαίες [βίντεο]

Τσολιάδες χορεύουν στο Σύνταγμα, για την 25η Μαρτίου 2015
Τσολιάδες χορεύουν στο Σύνταγμα, για την 25η Μαρτίου 2015
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τσολιάδες και χορούς στην Πλατεία Συντάγματος έγιναν οι εορταστικές εκδηλώσεις από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, το 2015.

Η αμφιλεγόμενης αισθητικής χοροί, για μια κυβέρνηση της Αριστεράς, είχαν προκαλέσει πλήθος ειρωνικών σχολίων εκείνη την εποχή.

Πράγματι, από νωρίς το πρωί κάτω από αδιάκοπη βροχή, απουσία κιγκλιδωμάτων, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τη παρέλαση των τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία ξεκίνησε στις 11 το πρωί στη Λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Στη συνέχεια, όπως είχαν προγραμματίσει ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μέλη σωματείων παραδοσιακών χορών χόρεψαν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, συνοδεία πλήθους κόσμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο από τους χορούς στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου 2015:

Επίσης, στρατιώτες προσέγγιζαν από το πρωί τους περαστικούς στην Πλατεία Συντάγματος και στην είσοδο του Μετρό και τους έδιναν πλαστικά σημαιάκια, κατά εκατοντάδες, με εντολή του τότε ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ