Τα μυρωδάτα πασχαλινά τσουρέκια της Αθήνας -11 διευθύνσεις που απογειώνουν την παραδοσιακή συνταγή

Το γλυκό του Πάσχα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει αυτές τις ημέρες/ Φωτογραφία: Shutterstock

Είναι ένα από τα «σύμβολα» του πασχαλινού τραπεζιού: τa τσουρέκια, το γλύκισμα που πατροπαράδοτα φτιάχνεται την Μεγάλη Πέμπτη προς τιμήν της Ανάστασης, θα πρωταγωνιστήσει αυτές τις ημέρες.

Αμέτρητες οι παραλλαγές τους: το φετινό Πάσχα αξίζει να δοκιμάσετε μια διαφορετική εκδοχή τους.

Στην αγορά, θα βρείτε τσουρέκια με γέμιση κάστανο και επικάλυψη σοκολάτας, με φρούτα (όπως πχ. πορτοκάλι ή βατόμουρο), με καραμελωμένο αμύγδαλο, σταφίδες και βέβαια, μαστίχα και μαχλέπι: όποια γεύση κι αν επιλέξετε, σίγουρα, η γευστική εμπειρία θα είναι ξεχωριστή.

Βρήκαμε 11 μαγαζιά στην Αθήνα που προτείνουν τη δική τους εκδοχή για το παραδοσιακό γλύκισμα που δεν λείπει από το ελληνικό τραπέζι.

Το πασχαλινό τσουρέκι στα καλύτερά του.

11 διευθύνσεις στην Αθήνα με γευστικά πασχαλινά τσουρέκια, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσουρέκια Πάσχα Πάσχα 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ