fbpx Βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά πασχαλινά αυγά -Ζωγραφισμένα στο χέρι [εικόνες] | ΠΟΛΗ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΠΟΛΗ
ΣΤΟ NOUVELLE ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά πασχαλινά αυγά -Ζωγραφισμένα στο χέρι [εικόνες]

Αυγό La Casa de Papel
12|04|2020 | 17:00
Αυγό La Casa de Papel / Φωτογραφία: Facebook @Nouvelle Patisserie

Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, χαρίζοντάς τους ένα πασχαλινό αυγό.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ξεχωριστό από το ξετύλιγμα μιας συσκευασίας που αποκαλύπτει ένα πρωτότυπο πασχαλινό αυγό. Και τι καλύτερο από ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό που έχει δημιουργηθεί με μεράκι και πολλή διάθεση. Και βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά…

Φωτογραφίες: Νόστιμα και πρωτότυπα πασχαλινά, σοκολατένια αυγά

Στη λεωφόρο Αμφιθέας, το ζαχαροπλαστείο Nouvelle Patisserie μας βάζει σε πασχαλινή διάθεση (που έχουμε τόσο ανάγκη), καθώς δημιουργεί πανέμορφα πασχαλινά αυγά. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το ζαχαροπλαστείο του Παλαιού Φαλήρου δημιουργεί μικρά έργα τέχνης.

Πασχαλινό αυγό La Casa de Papel
Πασχαλινό αυγό La Casa de Papel

Τα πασχαλινά αυγά παίρνουν μορφή και μεταμορφώνονται σε μάσκα του «Νταλί» με έμπνευση από το La Casa de Papel και σε Φρίντα Κάλο. Ζωγραφίζονται ένα-ένα με το χέρι και αποτελούν μοναδικές δημιουργίες, με το αυγό να γίνεται καμβάς για να αποτυπωθούν ευφάνταστα σχέδια.

Πασχαλινό αυγό «Φρίντα Κάλο»
Πασχαλινό αυγό «Φρίντα Κάλο»

Τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά παρασκευάζονται με αληθινή σοκολάτα γάλακτος, και ορισμένα είναι επικαλυμμένα με ζαχαρόπαστα.

Πασχαλινό αυγό με μονόκερω
Πασχαλινό αυγό

Πίσω από όλο αυτό βρίσκεται η Κορίνα Τσιροπούλου και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου Nouvelle Patisserie, που θέλουν να γλυκάνουν τους απανταχού γλυκατζήδες. Το ζαχαροπλαστείο του Παλαιού Φαλήρου αποτελεί ένα από τα «μυστικά» των νοτίων προαστίων και προορισμός όλων εκείνων που θέλουν να γευτούν αληθινά γλυκά.

Πασχαλινό αυγό με ελεφαντάκι
Πασχαλινό αυγό με ελεφαντάκι

Η ιστορία του Nouvelle Patisserie ξεκινά πριν από περίπου 40 χρόνια, όταν οι ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου Meridien, Γιάννης Παππάς και Μίλτος Τσιρόπουλος, αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα… Έστησαν το δικό τους ζαχαροπλαστείο.

Η αποθέωση του Nouvelle Patisserie από τον Ζάχο Χατζηφωτίου στον Ταχυδρόμο γνώρισε στους Αθηναίους μία από τις πιο διάσημες τάρτες της Αθήνας. Αυτές που στολίζονται με φρέσκα φρούτα και «σκάνε» σαν πυροτέχνημα στο στόμα.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ζούμε λόγω της πανδημίας, το Nouvelle, παραμένει ανοικτό για να μας γλυκάνει. Σεβόμενοι τα μέτρα προστασίας, παρασκευάζουν γλυκά με γνώμονα την ποιότητα. Μάλιστα, αν βρίσκεστε κοντά στο ζαχαροπλαστείο, μπορεί να σας τα φέρουν και στην πόρτα σας, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι σας!

Nouvelle Patisserie: Λεωφ. Αμφιθέας 168, Παλαιό Φάληρο

ΣΧΟΛΙΑ