Οι payρολίστες, οι νταβατζήδες και η Γέφυρα - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Οι payρολίστες, οι νταβατζήδες και η Γέφυρα

Ο Γιάννης Πανούσης, αποκαλώντας payρολίστες επιχειρηματιών κάποια στελέχη της «Γέφυρας», πέτυχε φλέβα.

Ξέρει, άλλωστε, τι λέει, γιατί είναι γνωστό ότι πολλοί από τους σημερινούς γεφυροποιούς υπήρξαν όντως κανονικοί υπάλληλοι, δεν ήταν οι μόνοι της παλιάς διαπλοκής.

Πριν από μερικά χρόνια, ένας από τους κορυφαίους «νταβατζήδες» του δημόσιου βίου, με ΜΜΕ και άλλες εργολαβίες, ενημερώνεται από τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας του στο γραφείο του για το πρωτοσέλιδο της ναυαρχίδας του.

Ξαφνικά, τον καλεί στο εσωτερικό η γραμματέας του και του ανακοινώνει ότι ο κύριος τάδε (πολιτικό στέλεχος) είναι στον προθάλαμο και θέλει να τον δει. «Μα καλά», ρωτάει απαξιωτικά τη γραμματέα του, «δεν του δώσαμε τα λεφτά του την προηγούμενη εβδομάδα; Τι θέλει πάλι;»...

Ο κύριος αυτός σήμερα, που είδε φως και μπήκε στη «Γέφυρα», προφανώς μυρίζει πάλι αίμα. Μετά τις αναδουλειές, διαισθάνεται ότι μπαίνοντας σε ένα μεγάλο μαγαζί θα διασφαλίσει τον επιούσιο. Και υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να του τον εξασφαλίσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Πανούσης payρολίστες Γέφυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ