Ο Τσίπρας μας σκυλεύει - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ο Τσίπρας μας σκυλεύει

Τα παπαγαλάκια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ζήτησαν να μη μιλάμε για τους νεκρούς στην Ανατολική Αττική, να σεβαστούμε τη στιγμή.

Ποιοι; Αυτοί που σκύλευσαν την Ελλάδα με τα μαγκάλια και τις αυτοκτονίες των μνημονίων. Μιλούν οι άνθρωποι που εφηύραν νεκρούς στην ΕΡΤ για να διασφαλίσουν διορισμούς.

Αρκετοί δεν μίλησαν την ώρα της καταστροφής, λόγω οργής. Καταβεβλημένοι από ένα συντριπτικό μείγμα θλίψης, θυμού και απόγνωσης («είναι μια τελειωμένη χώρα η Ελλάδα;»). Περιμένοντας να ξαναβρούν την αναγκαία ψυχραιμία. Να αφήσουν τη λογική να επικρατήσει της συγκίνησης. Οχι γιατί οι άνανδροι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το ζήτησαν.

Ζούμε στη χώρα που ακόμη και ο Ιταλός Μάριο Σαλβίνι συγκλονίστηκε από τα δύο καμένα δίδυμα κοριτσάκια στο Μάτι. Ο Τσίπρας δεν βρήκε μια λέξη να πει στη μάνα αυτών των αδικοχαμένων ψυχών. Είχε όμως την ανανδρία να κάνει στημένη επίσκεψη-σόου στο Μάτι, κλεφτά, μην τυχόν και τον γιουχάρει κανένας, παρέα με τη γραμματέα του.

Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που τόλμησε να μιλήσει για «βίλες» στο Μάτι, εκείνο το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, μπας και ξυπνήσει στα Συριζόπουλα ταπεινά ένστικτα κατά των πλουσίων που αυθαιρετούν.

Ζούμε στη χώρα που διορίζουν έναντι ενός πτώματος στο Μάτι.

Πού κρύβονται οι λαλίστατοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Πού είναι οι 53 του Τσακαλώτου, η «συνείδηση» της Αριστεράς; Γιατί δεν εμφανίζεται ο Νίκος Φίλης που με κάθε ευκαιρία μάς έκανε μαθήματα ηθικής; Πού είναι αυτοί οι υπερέχοντες αριστεροί που οδύρονται χρόνια για τη Συρία, για τους Αφγανούς μετανάστες, για τους νεκρούς στη Σομαλία και για τους πεσόντες στα Ιμαλάια; Δεν τρέχει τίποτα με τους καμένους και πνιγμένους Έλληνες στο Μάτι;

Χάθηκαν από προσώπου γης η Σία, η Τασία, η Ρένα, η Θεανώ, η Περιστέρα, όλες οι μοιρολογίστρες των μνημονίων, οι πρωθιέρειες της αριστερής ηθικής που ναυάγησε και κάηκε στη Μάνδρα και στο Μάτι.

Η οδύνη της Ανατολικής Αττικής συγκλόνισε τον πλανήτη, όχι τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να σκυλεύουν τις ιδέες, την πραγματικότητα, τις ιδεολογίες και το μέλλον μας.

Περιμένουν με αγωνία να περάσουν οι μέρες για να ξεχαστεί η τραγωδία. Να γυρίσει ο τροχός πίσω στις φιέστες, τις παροχές και τα (νέα) ψέματα στη ΔΕΘ. Ως τον ερχόμενο Μάιο το κλίμα θα αλλάξει, πιστεύουν. Σκυλεύουν και τη λογική μας.

Αννέτα Καβαδία, μια συγγνώμη για τους νεκρούς στο Μάτι. Μη σκυλεύεις και τον τίτλο της (πρώην) δημοσιογράφου. Φτάνει πια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας σκυλεύει μάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ