Ο γερμανοτσολιάς της ΕΡΤ - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ο γερμανοτσολιάς της ΕΡΤ

Οπαδοί του Σώρρα που πιστεύουν ότι υπάρχει ένα λεφτόδενδρο με την εξωτική ονομασία «Τράπεζα της Ανατολής» τσακώθηκαν με τον Βαρουφάκη που πιστεύει στο λεφτόδενδρο «παράλληλο νόμισμα».

Συνέβη πρόσφατα στην ιδρυτική εκδήλωση του νέου κόμματος ΜέΡα 25.

Κάπως έτσι ο νάρκισσος με ένα ν -που πιστεύει ότι μπορεί να δουλεύει ανενόχλητα Ελληνες και Ευρωπαίους- είδε στον καθρέφτη του τον Αρτέμη Σώρρα. Ακόμη και στη χώρα που ευδοκιμούν η φαιδρά πορτοκαλέα και οι μεταξωτές κορδέλες, μεταξύ κατεργαραίων απαιτήθηκε ειλικρίνεια!

Η σκηνή δεν προσφέρεται για γέλια. Γιατί δυστυχώς αυτό θα είναι το σκηνικό με το οποίο θα πορευτούμε στις προσεχείς εκλογές.

Διότι οι δύο προαναφερθέντες γραφικοί -Σώρρας και Βαρουφάκης- θα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό στο είδος από τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ. Τσίπρας και υπουργοί ήδη έχουν ξαμολυθεί και υπόσχονται παροχές, διορισμούς και αυξήσεις χάρη σε ένα δικό τους λεφτόδενδρο που ονομάζεται «καθαρή έξοδος από τα μνημόνια».

Οποιος προλάβει! Μετά τα ψέματα για σκίσιμο μνημονίων, σεισάχθεια και go back κυρία Μέρκελ, θα πρέπει τώρα ως Έθνος να υποστούμε το νέο προεκλογικό παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ που ακούει στο όνομα «τέλος των μνημονίων».

Η κυβέρνηση που θα χάριζε τον ΕΝΦΙΑ και τελικά βγάζει σε πλειστηριασμό και τα σπίτια των Ελλήνων, υπόσχεται τώρα ότι από τα τέλη Αυγούστου 2018, χάριν δικών της ενεργειών, η Ελλάδα θα μπει στον Παράδεισο της καθαρής εξόδου. Σε αυτή την νέα, ονειρεμένη εποχή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί ήσυχος να διορίζει ημετέρους και να δένει τα σκυλιά με τα λουκάνικα.

Θα μου πείτε ποιός πιστεύει πια σε λαγούς, είτε γράφει Σώρρας, Βαρουφάκης, ή Τσίπρας στην ούγια του καπέλου.


Δεν ξέρεις, ο ψηφοφόρος μπορεί ξανά να μας εκπλήξει. Η κάλπη θα αποδείξει πόσοι Ελληνες μπορούν να αντισταθούν στην επαναλαμβανόμενη εξαπάτηση. Ερχεται ένα πανελλαδικό τεστ αντοχής στις μεταξωτές κορδέλες.


Στο μεταξύ, τα άβολα ερωτήματα θα παραμένουν εκκρεμή. Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για να επαναφέρει την Ελλάδα στην κανονικότητα; Κατόρθωσε να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες της και τα δομικά ζητήματα που την εξέθεσαν στην κρίση; Έκανε όσα έπρεπε για να προσφέρει στο μέλλον μια ποιοτική διακυβέρνηση που πλησιάζει έστω το ευρωπαϊκό μέτρο; Μπήκαν οι βάσεις ώστε να μείνουμε μακριά από τα μοτίβα που σχετίζονται με την κρίση;


Οποιος διατυπώνει αυτές τις αυτονόητες ανησυχίες -Κυριάκος Μητσοτάκης, αναλυτές, ευρωπαίοι, οικονομικοί παράγοντες- βρίσκεται αντιμέτωπος με συριζαϊκό λουτρό ύβρεων: φασίστες, φιλελέδες, ανάλγητοι και τα παρεμφερή.

«Γερμανοτσολιά» χαρακτήρισε δημοσιογράφος της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ τον επικεφαλής του Euro Working Group, Χανς Φάιλμπριφ, γιατί διατύπωσε την σκέψη πως η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεφύγει από το καθεστώς αυστηρής επιτήρησης μετά το τέλος των μνημονίων.


Ετσι θα πορευτούμε στις προσεχείς εκλογές. Με μπόλικα λεφτόδενδρα και πολλούς να παριστάνουν -για λίγο ακόμη- τους υπουργούς, τους «αριστερούς» κυβερνώντες και τους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γερμανοτσολιάς ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ