Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Κοντονής - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Κοντονής

Στην Ελλάδα, παραδοσιακά, οι θεωρίες συνωμοσίας ήταν η εύκολη δικαιολογία για να καλυφθεί η ανικανότητα του κράτους και των κυβερνήσεων.

Για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους και να κατευνάσουν τον θυμό της κοινής γνώμης, οι κυβερνήσεις κατέφευγαν στις θεωρίες των εμπρησμών, χωρίς ωστόσο να αποδειχτεί το παραμικρό. Και χωρίς ποτέ να βρεθούν οι υποτιθέμενοι εμπρηστές!

Πριν από κάμποσα χρόνια η κυβέρνηση Καραμανλή που είδε να καίγεται η μισή Πελοπόννησος είχε καταφύγει σε μια συνωμοσία ότι δήθεν Τούρκοι πράκτορες έβαζαν τις φωτιές για να αποσταθεροποιήσουν την χώρα. Οι δήθεν Τούρκοι εμπρηστές ουδέποτε βρέθηκαν και η υπόθεση ξεχάστηκε όπως τόσα αλλά στην Ελλάδα. Κατά πάσα βεβαιότητα, οι Τούρκοι εμπρηστές ήταν τόσο αλήθεια όσο ότι ξένες δυνάμεις ήθελαν να σκοτώσουν τον Κώστα Καραμανλή...

Η σημερινή κυβέρνηση που ανακαλύπτει την εξουσία και της τρέχουν τα σάλια, δεν διστάζει να καταφύγει στο γνωστό ποίημα της συνωμοσίας για να αποτινάξει τις πιθανές ευθύνες από πάνω της.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς και της προόδου δεν έχει, φυσικά, κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιήσει τα κόλπα του πελατειακού κράτους και, ενδεχομένως και χειρότερα.

Θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση, υποτίθεται της Αριστεράς, να καταφύγει σε πραγματικά επιχειρήματα για τις φωτιές, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η αντιμετώπισή τους σε παρόμοιες καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Το έζησαν πρόσφατα στη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία αλλά οι κυβερνήσεις εκεί δεν μπήκαν στον πειρασμό των θεωριών συνωμοσίας. Οπως ο κ. Κοντονής που για να δικαιολογήσει τις φωτιές στην εκλογική του περιφέρεια είδε τους... εμπρηστές να τρέχουν, για να αποσταθεροποιήσουν την χώρα.

Προφανώς, για να τους ψηφίζουμε τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν!!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εμπρησμός Σταύρος Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ