Νέο Πιστοποιητικό «Βιοασφάλειας» για τα ξενοδοχεία και την εστίαση | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | iefimerida.gr

Νέο Πιστοποιητικό «Βιοασφάλειας» για τα ξενοδοχεία και την εστίαση

Μικροσκόπιο γάντια κοντινό
Νέο Πιστοποιητικό «Βιοασφάλειας» για τα Ξενοδοχεία και την Εστίαση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικός τομέας της Ασφάλειας των πολιτών αλλά και των καταναλωτών, είναι η λεγόμενη «Βιοασφάλεια».

Η «Βιοασφάλεια» απαντάει στην ανάγκη αναγνώρισης και αντιμετώπισης των προβλημάτων σχετικά με την ασφαλή διαχείριση των βιολογικών κινδύνων, σε μια σειρά οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, όπως το περιβάλλον, η Υγεία, η Γεωργία και Κτηνοτροφία, η παραγωγή και ασφάλεια των Τροφίμων, η Ποιότητα του Νερού, και φυσικά η Φαρμακοβιομηχανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι η παραβίαση των κανόνων «Βιοασφάλειας», αποτελεί εξαιρετικό κίνδυνο για την επιχειρηματική συνοχή, και υπό προϋποθέσεις και για την κοινωνική συνοχή.

H  «DNA Sequence», είναι εταιρεία Βιοτεχνολογίας που στοχεύει στη χρήση καινοτόμων τεχνικών Μεταγονιδιωματικής του Δομημένου Περιβάλλοντος (MBE).

Οι τεχνικές αυτές επηρεάζουν σημαντικές οικονομικές δραστηριότητες, όπως τις «Γεωργικές Καλλιέργειες», την «Αρχαιολογία», την «Βιομηχανία Τροφίμων», τον τομέα των «Υπηρεσιών», την «Χημική Βιομηχανία», και άλλα.

Η αποστολή της DNA Sequence, είναι η ενσωμάτωση της Τεχνολογίας «DNA», σε κρίσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.  

H «DNA Sequence» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της, με τον Διεθνή Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Swiss Approval Technische Bewertung, με αντικείμενο την Επιτήρηση & Πιστοποίηση της «διαδικασίας ελέγχου Βιοασφάλειας» την οποία η «DNA Sequence» εφαρμόζει στον τομέα των υπηρεσιών, και ειδικότερα για τις υποδομές τον Τουρισμό, την Φιλοξενία και την Εστίαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Swiss Approval θα εκδίδει τις Βεβαιώσεις Συμμόρφωσης ή/και Πιστοποιητικά «Βιοασφάλειας Υποδομών» σε χώρους κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος και υψηλής επικινδυνότητας, σε συνέχεια των «ελέγχων» που θα υλοποιεί το εξειδικευμένο προσωπικό της «DNA Sequence», σύμφωνα με τις διαδικασίες «Επιθεώρησης Τρίτου Μέρους» της Swiss Approval.

Οι θετικές επιπτώσεις των δειγματοληψιών και ελέγχων σε Υποδομές Φιλοξενίας & Εστίασης, στα πλαίσια υιοθέτησης πολιτικών Βιοασφάλειας, είναι βαρύνουσας σημασίας, για την καθιέρωση τη Χώρας μας ως Ασφαλή προορισμό στην Διεθνή αγορά Υπηρεσιών Φιλοξενίας και Εστίασης.

Η καινοτομία της «DNA Sequence» αναφορικά με τις μεθοδολογίες δειγματοληψίας, ελέγχου και αναλύσεων στα πλαίσια της Βιοασφάλειας Υποδομών, αποτελεί Διεθνή καινοτομία, που δυνητικά θα τοποθετήσει την Ελληνική Τουριστική Αγορά, στην κορυφή της πυραμίδας της Διεθνούς Τουριστικής Βιομηχανίας.

Το πιστοποιητικό της Swiss Approval από την άλλη μεριά, θα διασφαλίσει την απαιτούμενη αμεροληψία, αξιοπιστία και αντικειμενικότητα της διαδικασίας, και θα προσδώσει ιδιαίτερο κύρος στην μονάδα Φιλοξενίας είτε Εστίασης που θα υιοθετήσει την εν λόγω προσέγγιση διασφάλισης του επιπέδου «Βιοασφάλειας» των υποδομών της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επικοινωνία: +30 210 72 94 095 κ. Νικολόπουλος Γεώργιος

Μαιλ: info@dna-sequence.eu # https://dna-sequence.eu/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ