Χρηματιστήριο: Στις 2.106,87 μονάδες μετά το χθεσινό ρεκόρ της Wall Street - iefimerida.gr

Χρηματιστήριο: Στις 2.106,87 μονάδες μετά το χθεσινό ρεκόρ της Wall Street

Χρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών / Φωτογραφία: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθεροποιητικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Παράλληλα υπάρχει ανοδική κίνηση των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών αγορών στον απόηχο των νέων ρεκόρ που σημείωσε χθες η Wall Street.

Στις τις 2.106,87 μονάδες το Χρηματιστηριο

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 2.106,87 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,05%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 15,17 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,06%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται οριακά σε ποσοστό 0,07%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Metlen (+1,42%) Coca Cola HBC (+1,14%), Elvalhalcor (+1,10%) και της ΕΥΔΑΠ (+1,07%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-0,45%), της Εθνικής (-0,44%), της Aktor (-0,42%) και των ΕΛΠΕ (-0,41%).

Ανοδικά κινούνται 67 μετοχές, 20 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κλωστήρια Ναυπάκτου (+4,07%) και Παϊρης (+3,72%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Λάνακαμ(κ) (-7,89%) και Autohellas (-1,17%).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο μετοχές άνοδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ